Camera de zi
28 Jul 2008, 12:10
Un RP Smile adik ma rog RPG :-@ de fape invers da nah. ma rog deci: incep eu

Ada statea in camera ei , uitandu-se la tavan , si ii veni o idee. Vroia ceva mai palpitant. Se duse in camera de zi , si observa ca mai multi Ochi de soim se plictiseau, dar Ada nu stia ce sa faca. S-a hotarat sa dea un fel de petrecere. Si-a luat iPod'ul [ nush ce m-as face fara el ] , si a facut o vraja, iar melodiile se auzeau peste tot in camera de zi a ochilor de soim.
" Cred ca este bine" zambi Ada .
Unii comentau , iar unii se puneau pe dansat. Ada era fericita ca facuse ceva nou. Acum dupa ce dansase, se aseza pe un fotoliu decorat in culorile casei, si lua Profetul Zilei , unde citi o stire ce o lasa masca.
" Fudge nu mai este Ministrul Magiei? What?Bigeyes" Mai multi tresarira, dar intr-un fel se bucurau
"Stati putin Bigeyes" spuse Ada. " Ultimul descendent al Rowenei a fost denumit chiar astazi de oamenii Ministrerului , noul conducator. WOW!! Cred ca avem un atu in plus" spuse Ada si ceilalti aprobara.
"Oare cine este ? In afara de mine si inca cativa de pe aici? Thinking" se intreba Ada curioasa
Mai multi dadura din umeri. Nimeni nu avea habar . Ada rasfoi Profetul mai cu atentie. Trebuia sa arate macar o poza cu acea persoana. Pana la urma o lasa balta. Se mai gandea la un baiat potrivit...
"hmm " spuse Ada, cand Debora se aseza langa ea.
" aaa salut Debora" spuse Ada zambindu-i . " Ai nishte biscuitzi??Love" intreba Ada salivand..
"hmm " spuse Debora, si scoase din roba un pachet maare cu biscuitzi. "Sper sa iti ajunga ceva vreme " zambi Debora
" Daa.. desigur" dar in 10 secunde, hai sa nu exageram , 2 secunde, termina tot
" oo Doamne.. cred ca apetitul asta l-am vazut doar la Tata" se cruci Debora
" Aa Smile tare " facu Ada, acum cautand pe sub fotolii nishte biscuitzi , sau ceva de mancare.. "Pizza de luna trecuta Love"

OCC: Lipsa de inspiratie dar am vrut sa pun o introducere neinteresanta.. :-J continuari voi.. Ochii mei cei dragi Whistle

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
Camera de zi - by Ada McNair - 28 Jul 2008, 12:10
Re: Camera de zi - by Anda Black - 28 Jul 2008, 13:42
Re: Camera de zi - by Ada McNair - 28 Jul 2008, 13:56
Re: Camera de zi - by Charlizze Di Rino - 28 Jul 2008, 16:26
Re: Camera de zi - by Anda Black - 09 Aug 2008, 12:13
Re: Camera de zi - by Letitia Levitski - 12 Apr 2009, 21:58