O scurta plimbare
|
29 Jul 2008, 11:41
|||
|
|||
OCC: Ahha..daca nu am zis in RPG nu zic nici acum...mwhahaha I'm evil..
"Hey! Smiley..unde pleci?" striga Nereida. "Ha? La masa...Sunt mort de foame. Nu vi?" "Pai...nu prea mi-e foame..dar hai ca vin." zise ea si fugi dupa Smiley. Baiatul o lua de mana. "Aaaa...Ai de gand sa intram asa in Marea Sala? o_O?" intreba ea. "Da..ce are? Ti-e rusine cu mine?" "Nu! Nu e vorba de asta...eu doar...ma simt asa..aiurea..sa se holbeze toti la mine....Nu ma intelege gresit." "Bine..." spuse el sec si isi trase brusc mana, dupa care grabi pasul si intra singur in Marea Sala. Ginny aparu din urma. "Hey! Unde-i Smiley?" intreba ea entuziasmata. "Inaintru...s-a suparat pe mine.." raspunse Nereida si ofta. " De ceeeeeeee? Ce i-ai facut? :-w" " Nimic...eu doar i-am zis ca ma simt putin cam aiurea sa intru de mana cu el in Marea Sala...adik nah.." " Ete fleosk! ce sa zic...Hai inauntru.." Fetele intrara in sala unde toata lumea manca. Nereida se uita dupa Smiley si il vazu mancand singur si cam suparat. Se aseza langa el. "Vezi sa nu te vada vre-un viperin si sa te simti aiurea..." ii zise el rautacios. "Ti-am zis ca nu ma intereseaza de ei...pur si simplu nu imi place sa se holbeze lumea la mine...atata tot..." Smiley nu zise nimic...se juca cu furculita in mancare. Nereida se interva...il prinse de bluza, il trase catre ea si il saruta. Toata masa se holba la el...atunc Ginny interveni "La ce va uitati? Hai! Toata lumea in farfuria lor sau va mananc cina!" Dupa sarut, Smiley se uita socat la ea. "Ok...O_Owtf?" "Nah...acuma mai esti suparat?" "Nu.. ![]() "Bun...sa mancam" OCC: e bine asa? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |