O scurta plimbare
|
29 Jul 2008, 18:57
|||
|
|||
Ooc: dadada:>
![]() totusi cativa puradei continuau sa se zgaiasca la indragostiti, asa ca ginny termina fericita toata mancarea cercetasilor. "HEI!!!" "scuze..nu am fost eu..:-s SMILEY A FOST" zise fugind sa se ascunda sub roba lui dumbledore "...huh? :|" sp smiley nefericit sa ii dea drumul nereidei si trezindu'se cu carduri de oameni infometati care il trageau de haine "GINNY :-L" "bine bine nereida..oof:-< ma sacrific pentru pace.. " ofta ginny aruncandu'se in multimea care oricum plecase la masa viperinilor sa le fure mancarea (asa ca nu mai conta ca se oferise sa se sacrifice). "vedeti?:>" sp fericita. "am salvat situatia:>" intre timp smiley terminase de mancat..ma rog..nu ramasese nimic asa ca rodea fata de masa.. si, fericit, o lua pe nereida cu un deget (superman) si pleca, rugand cerul si pamantul sa nu vina si ginny dupa ei, asa ca ginny veni dupa ei "SMILEEY ![]() ![]() "daa!!" ofta el resemnat si se aseza in iarba langa ada. "bine..pai atunci..noi va lasam singuri ![]() intre timp, smiley si nereida purtau o conversatie tandra si romantica despre creioane si fabricanti, in timp ce ada ii soptea lui smiley ce sa ii zica nereidei "complimenteaza'i ochii idiotule..si nu te mai uita la gagicile de pe domeniu" ,si ginny se certa cu nereida care voia sa ii spuna lui smiley ca ii plac brunetii (smiley e blond). "SMILEY O SA O DEA PE SPATE PE NEREIDA:-L" zise ada nervoasa. "cu ajutorul meu desigur!! o sa ii dictez fiecare cuvant[-(" "CUM POTI SA SPUI ASTA? ![]() ![]() "smiley o sa invinga!!" "ba nu:-L vrei razboi?" "BINE:-L" "si..cmz? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |