O scurta plimbare
|
30 Jul 2008, 12:15
|||
|
|||
OCC : Mi-e km lene sa scriu,dar sunt dator,so...here it goes
![]() - Puteti sa fiti ce vreti voi,dar puteti sa ne lasati makr 5 min singuri [ x_x ]???sunteti tot timpu q noi...eu unul ma simt presat xD...vreau sa stau mai mult q ea,so cunosc mai bine ![]() - Sunt de acord q el...nu va suparati pe noi,dar avem nevoie de putin timp liberi,sa fim doar noi 2 ![]() - Destul de cinstit,zambi Ginny...Dak aveti nevoie de noi suntem in tufisu asta de langa voi...cred k 10 m distanta va ajung Ada o trase pe Ginny de ureche.. - Ce?doar glumeam...ne gasiti in Hogsmead,la Trei Maturi ![]() - So...just the 2 of us,spuse Smiley...Ce vrei sa facem? - Ce ai zice sa ma tii in brate,si sa stam aici pana apune soarele? Smiley rosi... - N-am nimic impotriva ![]() Deodata,cei 2 se trezira q Draco langa ei... - Well,well...iar esti q ratatul asta de Cercetas? - Ce?qm iti permiti sa-i spui asa?se rasti Nereida la el,aproape k i-ar fi dat si o palma... - Iubita,ii spuse Smiley,linistete-te...nu ai ce sa-i ceri...adik,atat il duce mintea...lasa-l,si hai sa ne continuam discutia despre sosete [ sqze nu ma pot abtine ![]() Draco isi scoase bagheta..era pregatit pt o confruntare Shaolin [ sqze,asta e din alta poveste ] - Cum de un sange-mal are atata tupeu in fata unui vrajitor pur-sange k mine? Nereida,vruse sa-l loveask pe Draco,dar acesta o impinse,iar fata cazu in fund...[ ![]() In secunda urmatoare,Draco era jos,q nasul plin de sange...Smiley il lovise [ :>] si ii spuse : - De mine poti sa zici ce vrei,dar dak te mai atingi de ea,vei pati si mai mult de atat...si se intoarse q spatele la el,k sa o ajute pe Nereida sa se ridice,moment in kre Draco se ridikse de jos,si in timp ce rostea un spell ktre Smiley,din spate se auzi "Expelliarmus",perfect executat de Ginny,iar Draco zbura din nou pe spate... - Hey thx,spuse Smiley...ma buqr k v-ati intors...se pare k e bine sa va avem prin preajma [ ![]() - Uitasem rucsaq q masina de spalat [ ![]() - Iubituuu ; ![]() - Da frumoaso... Moment in kre Nereida rosi pt a nush kta oara [ ![]() - Hai sa plekm de aici...pt k situatia km pute pe aici... - Cred k e de la Draco,spuse Smiley...fetelor hai la Trei Maturi...de data asta face Nereida cinste [ ![]() Ada si Ginny se intoarsera ceva de genu [ ].. - Smiley???ce???just joking..oriqm n-as lasao sa plateask [ ] -Iubitu meu [ ![]() Fetele izbucnisera in ras,toti 4 indreptanduse spre poarta Hogwarstului... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |