O scurta plimbare
|
30 Jul 2008, 11:17
|||
|
|||
OCC: OK...bag acuma next...xD
Nereida il stranse de mana pe Smiley. "Vorbesc cu Draco deseara si o sa lamuresc pentru totdeauna situatia...ce idiot." "Bine...dar ai grija..sa nu cumva sa indrazneasca ceva ca il..." "Il ce? Sunt perfect capabila sa folosesc Protego sau Expelliarmus si eu...si daca nu...ei bine...sa zicem k nu ii va placea..." "Adica? Ce vrei sa spui? Doar nu te referi la blesteme de neiertat?" "Aaa...trebuie sa plec! Ne mai vedem! ![]() ![]() Ginny aparu de dupa scari cu Ada. "Ooh! Smiley! In sfarsit singurel! Mwhahha...ce bine...sa vezi ce ne-a povestit Lordul Smoala! Deci.." fetele il luara pe SMiley iar la povesti cu Lordul Smoala...sosete..biscuiti =))) In camera de zi a Viperinilor, Draco statea intins pe o canapea...inca ii curgea sange din nas (uuh ce tare ![]() "Ce te-a apucat Draco?" "Ce m-a apucat pe mine? Ce naiba te-a apucat pe tine sa iesi cu ala? E la CERCETASI!" "Si? Care ar fi problema? Ca nu inteleg.." zise Nereida si se aseza langa Draco. "Pentru ca...pentru ca eu..eu..Te iubesc! deaia!" "o_O wooh...ce? Draco...fii serios...am mai discutat asta!" "Nu imi pasa! Nu suport sa te vad cu altu..." incepu el si dedu sa o imbratiseze pe Nereida dar se trase. "Nu! Deal with it Draco!" Nereida se intoarse si vru sa plece dar Draco o prinse de mana..o smuci catre el si o saruta cu forta (dude..nu ti-ar strica o bomboana mentolata...=)) scuze..ma apuca) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |