O scurta plimbare
|
30 Jul 2008, 19:49
|||
|
|||
Ooc: da` numai ooc-uri pe aici? uite, continui
![]() "Cioppy...." incepu ginny tandra... "da??" facu acesta plin de sperante si asteptand... "AI UITAT SA TRAGI APA NENOROCITULE" rasuna tot hogwarts'ul. Atunci veni Smolly. ii curgea nasul si avea aripi de albina. purta aceiasi adidasi smecheri din care se auzea incontinuu "fac ia man" Smolly isi roti ochii si il vazu pe Smiley stand ascuns intr'un tufish. "TATI!! urla el si sari pe bietul de el, care incepuse sa planga dandu'se cu capul de copac Nereida surase si se aseza pe iarba in timp ce parul ii flutura sexy&wild in vant [adusesera ada si ginny un ventilator special pt asta] ,privind ce facea lumea din partea alalta. "Yeah bitch yeah ![]() "Ai vreun iPod in chiloti?:>" facu Ginny aproband. "stiu, nici pe mine nu ma lasa cu el asa ca trebe sa il ascund...."continua oftand resemnata "nuu, am gaze de cand nevasta'mea a schimbat reteta la ciorba de sutien ![]() "cum se face ciorba aia?" intreba ada interesata (de fapt studia muste da ma rog) "pui niste elastice, apa, apoi patrunjel. un ardei fara seminte si o jumatate de rosie" turui smolly fericit Vechea Reteta Sacra a ciorbei "Si de ce se cheama Ciorba de Sutien? :|" zise ada "Pey inventatorul ciorbii a inventat si ciorapii de dama" zise smolly dand din cap cu importanta. "si iata dragii mei povestea.de atunci se cheama asa." intre timp cioppy aproape isi revenise.... toti se uitau la el rugandu'se pentru supravietuire [de fapt sperau sa ramana cu testamentul].... tensiunea crescu... si cioppy lesina la loc simtind adierea ce venea dinspre fundul lordului smoala ![]() doar Ada si Ginny stateau si dansau. Ginny il avertiza pe Smolly ca o sa'i confiste colectia de carlige colorate daca nu pleaca. iar Cioppy se reintoarse in baltoaca sa, amenintand ca se va intoarce sa'i bantuie mai spre seara, ca acum trebuia sa isi agate chilotii pe sarma..dar va reveni el intr'o buna zi (incerca el sa isi anunte viitoare Renastere, cand fu calcat in picioare de un grup vesel de gagici care se uitau dupa smiley) Ada si Ginny dormeau duse pe niste crengi, iar Smiley isi reveni si se duse la Nereida. Amandoi se asezara la umbra copacului si se luara in brate. Incepura sa vorbeasca... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |