|
O scurta plimbare
|
|
31 Jul 2008, 11:07
|||
|
|||
|
ooc: de aici tre sa inteleg s'o invat pe Nereida sa'si numeasca iubitii "iuby"?
k nu mai scrii la lac? okey, Smiley Potter, te anunt ca pana la sfarsitul sfasitului tau va trebui sa ai grija de Lordul Smoala. Inclusiv sa'i schimbi carligele si sa ii spui povesti noaptea.Bic: ba nu..scuze mai am ceva de zis ooc2: si o sa te ocupi si de chilotina bic: Deci Smiley si Nereida se sarutara si se luara in brate, aceste lucruri facundu'i sa'si arate sentimentele unul catre celalalt ![]() Ooc3: mii lene sa mai scriu ceva:-j da na )ooc4: am recitit ce'a scris Smiley sh ACUM am inteles deeci:-L nereidaa 3 doar nu vrei sa nu mi ai replici in posturile lui smiley nu?:-s (o sa urmeze ceva sentimental acuma asa ca tineti'va de cur) (desi nu are legatura)tu esti tu, adica Nereida, iubita lui Smiley. Iar tuh, Smiley, ce te deranjeaza daca Nereida isi numeste iubitul altfel? nu a precizat nicaieri... cat il iubeste pe respectivul. Si ceva din spiritul meu zice ca acela esti tu, Smiley. Okey, ignorati'ma, sunt enervanta:-< stie smiley
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,363 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
| Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 2,166 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
| Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,328 |
09 Apr 2011, 23:40 Last Post: Eliza G. Blest |
|
| O plimbare pe malul lacului | Afrodita LaFont | 5 | 1,994 |
19 Sep 2010, 20:36 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
| Prima mea plimbare! | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 1,574 |
13 Sep 2010, 21:04 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
| O plimbare scurta.. | Bella Emily Rose | 21 | 3,886 |
28 Feb 2010, 19:20 Last Post: HerArgus |
|
| Plimbare nocturna | Ada McNair | 3 | 1,693 |
20 Aug 2008, 15:20 Last Post: Adelina Glen |
|
| O plimbare subacvatica | Lyra Dust | 30 | 5,266 |
10 Nov 2007, 16:36 Last Post: Hermione Anne Granger |
|

k nu mai scrii la lac? okey, Smiley Potter, te anunt ca pana la sfarsitul sfasitului tau va trebui sa ai grija de Lordul Smoala. Inclusiv sa'i schimbi carligele si sa ii spui povesti noaptea.
deeci:-L nereidaa
3 doar nu vrei sa nu mi ai replici in posturile lui smiley nu?:-s (o sa urmeze ceva sentimental acuma asa ca tineti'va de cur) (desi nu are legatura)tu esti tu, adica Nereida, iubita lui Smiley. Iar tuh, Smiley, ce te deranjeaza daca Nereida isi numeste iubitul altfel?
nu a precizat nicaieri... cat il iubeste pe respectivul. Si ceva din spiritul meu zice ca acela esti tu, Smiley. Okey, ignorati'ma, sunt enervanta:-< stie smiley