Intalnire in Turnul Bufnitelor
31 Jul 2008, 12:31
Ginny urca ultimele trepte pana in hambarul bufnitelor cu rasuflarea taiata. Deschise usa rapid si intra cu o viteza atat de mare, incat darama pe cineva aflat in fata ei. Se vazu stand pe Harry, aplecata deasupra lui. Zambi si isi ceru scuze, dandu'se la o parte pentru ca baiatul sa se ridice.
"Ce faci aici?" zise Harry inchizand usa.
"Am venit la bufnita mea." Ginny o privi pe Hedwig, care statea pe o masa de scris, alaturi de un pergament aproape terminat.
"Cui scrii?" intreba Ginny, inaintand spre masutza si mangaind'o pe Hedwig pe crestet.
"Lui Sirius.. ahh.. ma semnez si o trimit pe Hedwig.."
Ginny ii arunca o prvire scrisorii peste umarul lui Harry. O citi rapid. Era destul de bine scrisa, nimeni nu avea sa inteleaga cine era Snuffles! Fata il imbratisa pe Harry cand termina de scris, iar el se intoarse sarutand'o lung. Chiar atunci mai intra cineva in incaperea plina de bufnite, era Ada, care incerca sa'si exerseze corzile vocale cu "straluceste stelutza".
"Oooh... Ma scuzati... brb" facu Ada si pleca, trantind usa in urma ei.
"Cred ca am terminat.." striga Harry, deschizand fereastra mai mult. "Poti sa vii Finna"
Ada aparu din nou, fluierand. Harry pleca, iar Ada si Ginny ramasera singure. Roscata o privi pe Hedwig zburand departe, spre Sirius.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 12:31

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hambarul bufnitelor Kennya Allen 18 2,796 10 Apr 2008, 09:31
Last Post: Kennya Allen