Langa fereastra
|
31 Jul 2008, 15:57
|||
|
|||
Se facuse ora 5 si Ginny era inca la biblioteca. Se trezi dintr'un cosmar oribil. Avea mainile intinse pe marginile mesei la care statuse si capul intors pe o parte. Isi stranse pumnii si deschise ochii. Arunca o privire pe fereastra . In biblioteca mai erau trei mese ocupate: la una erau patru cercetasi si doi ochi-de-soim, una ocupata de cateva fete de la Viperini, iar o masa era formata numai din trei astropufii. Ginny statea in fata unui pergament neterminat, eseul ei pentru Istoria Magiei. Cauta o data in carte, mai exact anul in care s'a tinut primul razboi contra vrajitorilor. Continua sa scrie fara chef. Razboaie idioate, lupte, razvratiri si mult sange.. Ginny se infiora putin la un pasaj din carte, unde era explicat modul preferat de ucidere a goblinilor. Mai avea.. 35 cm de scris. Dadu in gluma cu capul de masa, tresarind si lovindu'se puternic cand usa scartai, in incapere intrand Andru Hermione, Ada, Shayera si Nereida. O vazura pe Ginny stand la cea mai buna masa, cu privelistea spre partea mai salbatica a lacului, si se asezara langa ea.
"Hei, salut!" spuse Ginny, zambind. "Din cauza voastra am dat cu capu` de masa." Shayera rase, dar primi o privire acuzatoare de la Madam Pince. Usa se deschise si se inchise la loc. Iesisera doua fete de la Viperini. "La ce va faceti temele?" intreba Ginny. "Eu la Grija fata de Creaturile Magice.." spuse Andru Hermione, uitandu'se cu regret la pergamentul lung de un metru si jumatate pe care urma sa'l umple cu chestii despre Inorogi. "Mai am temele de la Transfigurare si Farmece!" murmura Shayera, scotand doua carti si un caiet. "Doar Ierbologie" zise Nereida scurt. Ada se lasa sa cada in scaun si spuse sfarsita: "Doi metri de eseu la Istoria Magiei.. mor.. il urasc pe Beens!" "Eu mai am 35 cm.. m'am apucat acum nu stiu cat timp, am mai si tras un pui de somn intre timp.." facu Ginny, lasand pana deoparte. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 15:57
Re: Langa fereastra - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 17:48
Re: Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 22:33
Re: Langa fereastra - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:34
Re: Langa fereastra - by Shayera Holl - 04 Aug 2008, 06:36
|