Langa fereastra
|
31 Jul 2008, 17:48
|||
|
|||
"Ginny, cat ziceai ca primesti pentru 2 m ??" inintreba Ada clipind rapid.
"Oo Doamne.. ai inebunit? Nu mai fac eu inca doi metri, nici daca imi dai in cap" Ada suparata putin , isi lua o pana si incepu sa scrie. "Oare nu pot sa fac un scris de 1 m, litera?" se intreba Ada, in timp ce isi picta pe mana stanga o hotzoaica. Ginny isi duse coltul gurii mai sus, in semn de compatimire, cand se auzi un icnet "YEEE AM TERMINAAAT!!" urla o fata de la Ochi-de-soim "oo Doamne.. o apucat-o si pe asta... Oare cand termina si ea... scoala.. sa scap de ea. Ma terorizeaza in fiecare zi :-<" spuse Ada nervoasa, si incepand , de le pictatul frumos, sa se zgarie in palma. Shayera care era tolanita pe scaun si cu capul lasat pe spate, incerca sa puncteze cu creionul , tot ce vedea pe tavan. "Cred ca nu ar strica putina inviorare" spuse ea. Atunci , isi scoase bagheta din roba, si o indrepta spre tavan. Dintr-o data, un glob disco aparu, si incepu sa lumineze camera in zeci de culori. "asa mai merge" spuse Shayera, care acum simtea ca se poate odihni mai bine... Fetele adormeau , una cate una.. "hmm si ai visat ceva?" intreba Ada "ce?" raspunse Ginny "Ai zis ca ai dormit...Este si logic sa visezi.. sau na "\ OCC: llipsa TOTAALAA de inspiratie |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 15:57
Re: Langa fereastra - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 17:48
Re: Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 22:33
Re: Langa fereastra - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:34
Re: Langa fereastra - by Shayera Holl - 04 Aug 2008, 06:36
|