Intalnire in Turnul Bufnitelor
|
31 Jul 2008, 19:23
|||
|
|||
OCC:Ada...esti super tare=))...aici mor de ras...=))..deci...pot interveni si eu.va rog,ca mor...de plictiseala
BIC: Fetele,si McGonagall dechise o sticla de vin,din Spania,veche de 9 ani,atunci intra pe usa Shery,care era imbracata intr-un tricou peste buric,cu cap de mort pe care scria EVIL,o fusta cam scurta cu Backstreet Boys,si in cap avea un chipiu rosu-albastru pe care scria HAI STEAUA!!! "Hey,salut,vrei si tu?"intreba Ada aratand sticla de vin rosu pe care scria Viernes, de Madrid, 1999 "Daca nu ati observat McGonagall e aici"sopti Shayera "DOMNISOARA....HOLL!...asa te cheama....asai?"spuse McGonagall "Da,asa ma cheama,si scuzati,vroaiam sa spun Doamna McGonagall"spuse Shery lasand capul in jos "Nu e nimic,poti sa imi spui domnisoara,si...hainele tale,de unde ti-ai luat T-shirt-ul asta,e foarte cool"zambi profesoara "Cool?"intreba Ginny "Dap,foarte cool e foarte bun sa mergi la discoteca,sa dansezi"sambi profa si incepuse sa danseze R&B "Ce potiune ia-ti dat?"o intreba Shery pe Ginny "Noi nu i-am dat nimic,am fost cuminti"zambi Ada "Haideti si voi!,stati...am o idee..."incepuse McGonagall,scotand bagheta si transformand Hambarul Bufnitelor intr-o discoteca"deci,ce spuneam,haideti si voi"zambi profa dand din solduri Fetele se uitasera una la alta si spuse in cor. "Avem ceva de facut?....nu!!!!" Si incepuse sa danseze. OCC:lol...cred k m-am imbatat...hik...cred ca am baut si io ceva bere,mai buna era o verde de paris...ce vorbesc?...verde de paris...nu...vorbeste gura fara mine...hik...si degetele scriu fara sa vreau io...hik ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 12:31
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 17:54
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Shayera Holl - 31 Jul 2008, 19:23
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 19:41
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 19:55
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 23:17
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 05 Aug 2008, 23:06
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Shayera Holl - 06 Aug 2008, 14:55