Intalnire in Turnul Bufnitelor
31 Jul 2008, 19:23
OCC:Ada...esti super tare=))...aici mor de ras...=))..deci...pot interveni si eu.va rog,ca mor...de plictiseala
BIC:
Fetele,si McGonagall dechise o sticla de vin,din Spania,veche de 9 ani,atunci intra pe usa Shery,care era imbracata intr-un tricou peste buric,cu cap de mort pe care scria EVIL,o fusta cam scurta cu Backstreet Boys,si in cap avea un chipiu rosu-albastru pe care scria HAI STEAUA!!!
"Hey,salut,vrei si tu?"intreba Ada aratand sticla de vin rosu pe care scria
Viernes, de Madrid, 1999
"Daca nu ati observat McGonagall e aici"sopti Shayera
"DOMNISOARA....HOLL!...asa te cheama....asai?"spuse McGonagall
"Da,asa ma cheama,si scuzati,vroaiam sa spun Doamna McGonagall"spuse Shery lasand capul in jos
"Nu e nimic,poti sa imi spui domnisoara,si...hainele tale,de unde ti-ai luat T-shirt-ul asta,e foarte cool"zambi profesoara
"Cool?"intreba Ginny
"Dap,foarte cool e foarte bun sa mergi la discoteca,sa dansezi"sambi profa si incepuse sa danseze R&B
"Ce potiune ia-ti dat?"o intreba Shery pe Ginny
"Noi nu i-am dat nimic,am fost cuminti"zambi Ada
"Haideti si voi!,stati...am o idee..."incepuse McGonagall,scotand bagheta si transformand Hambarul Bufnitelor intr-o discoteca"deci,ce spuneam,haideti si voi"zambi profa dand din solduri
Fetele se uitasera una la alta si spuse in cor.
"Avem ceva de facut?....nu!!!!"
Si incepuse sa danseze.

OCC:lol...cred k m-am imbatat...hik...cred ca am baut si io ceva bere,mai buna era o verde de paris...ce vorbesc?...verde de paris...nu...vorbeste gura fara mine...hik...si degetele scriu fara sa vreau io...hik

[Image: 1770755262116-e3a84b78-7949-4471-b43b-09e68af9c7c5.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Shayera Holl - 31 Jul 2008, 19:23

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hambarul bufnitelor Kennya Allen 18 4,006 10 Apr 2008, 09:31
Last Post: Kennya Allen