Intalnire in Turnul Bufnitelor
31 Jul 2008, 19:23
OCC:Ada...esti super tare=))...aici mor de ras...=))..deci...pot interveni si eu.va rog,ca mor...de plictiseala
BIC:
Fetele,si McGonagall dechise o sticla de vin,din Spania,veche de 9 ani,atunci intra pe usa Shery,care era imbracata intr-un tricou peste buric,cu cap de mort pe care scria EVIL,o fusta cam scurta cu Backstreet Boys,si in cap avea un chipiu rosu-albastru pe care scria HAI STEAUA!!!
"Hey,salut,vrei si tu?"intreba Ada aratand sticla de vin rosu pe care scria
Viernes, de Madrid, 1999
"Daca nu ati observat McGonagall e aici"sopti Shayera
"DOMNISOARA....HOLL!...asa te cheama....asai?"spuse McGonagall
"Da,asa ma cheama,si scuzati,vroaiam sa spun Doamna McGonagall"spuse Shery lasand capul in jos
"Nu e nimic,poti sa imi spui domnisoara,si...hainele tale,de unde ti-ai luat T-shirt-ul asta,e foarte cool"zambi profesoara
"Cool?"intreba Ginny
"Dap,foarte cool e foarte bun sa mergi la discoteca,sa dansezi"sambi profa si incepuse sa danseze R&B
"Ce potiune ia-ti dat?"o intreba Shery pe Ginny
"Noi nu i-am dat nimic,am fost cuminti"zambi Ada
"Haideti si voi!,stati...am o idee..."incepuse McGonagall,scotand bagheta si transformand Hambarul Bufnitelor intr-o discoteca"deci,ce spuneam,haideti si voi"zambi profa dand din solduri
Fetele se uitasera una la alta si spuse in cor.
"Avem ceva de facut?....nu!!!!"
Si incepuse sa danseze.

OCC:lol...cred k m-am imbatat...hik...cred ca am baut si io ceva bere,mai buna era o verde de paris...ce vorbesc?...verde de paris...nu...vorbeste gura fara mine...hik...si degetele scriu fara sa vreau io...hik

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Shayera Holl - 31 Jul 2008, 19:23

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hambarul bufnitelor Kennya Allen 18 2,818 10 Apr 2008, 09:31
Last Post: Kennya Allen