Langa fereastra
|
31 Jul 2008, 22:33
|||
|
|||
"Astazi am mancat chilotzi, chilotzi..
Astazi am papat cutii, cutii, cutii.. Oh babe babe, astazi am papat.." Era o voce micutza, infundata. Andru Hermione tipa. Shayera se sperie. Nereida rase. Ada si Ginny pescuiau. Madam Pince dansa hip-hop. "De unde vine zgomotul?" intreba Shayera. Atunci intra Lordul Smoala pe usa. Lumina din biblioteca se stinse. Afara cerul se intuneca de ploaie. Cativa elevi plansera. "SMOLLY! Termina cu efectele astea Matrix :-w" striga Ginny inchizand geamul. "Ah, nu ma pot abtine." Atunci se auzi un urlet in departari. Un barbat striga... Fulgere, tunete, furtuni, hartie igienica... Ginny se trezi cu o durere de cap infioratoare. De fapt cazuse niste hartie igienica pe fruntea ei. "Deci Ginny te'ai trezit ![]() ![]() Melodia infundata inca se auzea. Dar nu era fundu` lu` Smolly. Fundul se lasase pe punk si numai asta auzeai de la el: PARTZ, partziii, Pertz Pertz, Pooortzoo... Dar tot ce se auzea era cu totul diferit. Nu. Era.. unicul, maleficul, diabolicul... Lordul.. USTUROI!!! Toti privira "O___o" un usturoi care traversa camera. HermioneGranger veni si pleca. Smiley intra pe usa, dar vazand agitatia din interior, rosti cu jumatate de gura "brb" si pleca. Usturoiul parcurse inca 2 cm si ajunse aproape de Andru, care se aseza pe scaun. "SUNT LORDUL USTUROI!" se anunta diabolicul usturoi, avand nist frunze pe fatza mimand niste sprancene incruntate. Smiley intra din nou. Murmura "back". Il vazuse pe Smolly si se dusese sa'si puna niste manusi de 484539156 km grosime, pregatit pentru a'i schimba carligele murdare la Smolly. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 15:57
Re: Langa fereastra - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 17:48
Re: Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 22:33
Re: Langa fereastra - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:34
Re: Langa fereastra - by Shayera Holl - 04 Aug 2008, 06:36
|