Intalnire in Turnul Bufnitelor
31 Jul 2008, 23:17
Atunci la fereastra aparu Bellatrix Black, imbracata intr'o bluzitza roz pe kre scria "Pinky!" si o fusta mini de blugi.. cizme lungi negre cu sireturi mari, albe. Statea dreapta pe spatele unui inorog roz.
"Hey, mi'ati vazut baietzelul pe nume Roz Frumos Dragalash Black? :-ss" intreba ea.
"Nu O_O" veni raspunsul de la Andru.
"Aa okey. Pe Sfanta Macaroana, iar l'am pierdut. Cred ca se ascunde in cutia cu cereale. Pupici Kiss" zicand acestea, Bellatrix isi lua zborul.
"Asa deci." reincepu Ada.
Dar in acel moment, o baltoaca facuta de Smolly [Smiley se dadea cu capu` de peretzi ca trebuia sa curetze dupa el] incepu iar sa bolboroseasca. Iesi mai intai congelatorul, apoi manerul, apoi.. apoi un intreg frigider Phillips isi facu aparitia, unu` roz cu stelutze
"Ello.. aaa!! voi sunteti de la factura?Crying " facu acesta.
"NU :|" zise Ada.
"Ce bine LoveLove Eu nu mi'am platit factura la mobil de 15 ani. Da` mrg :>"
Intre timp se auzi "Pleosc Pleosc". Era Lordul Usturoi. Reusise sa urce pe masa si se chinuia sa'si lipeasca sprancenele la loc.
Shayera trecu peste lipitul sprancenelor si chinul lui Ginny de'asi aduna unghiile de pe jos [dorea sa'si puna unghii false, detalii detalii], si spuse, cu un zambet curajos pe fata:
"Ce pute "
"SMILEY!" tresari Ginny. "TE BAT! Curata cum trebuie carligele si agata'le la loc!"
Smiley facea matanii sa fie crutat, iar Andru tragea un pui de somn.
Shayera se impiedica de podea.
Iar Nereida ascultase in tot acest timp muzica, privindu'l pe furis pe Smiley, care ii intorcea privirile, asa plin de carlige cum era.
"Ooo tati te duci la agatzat? :>" facu Smolly.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 23:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hambarul bufnitelor Kennya Allen 18 2,932 10 Apr 2008, 09:31
Last Post: Kennya Allen