Let's do it n.o.w
|
01 Aug 2008, 17:13
|||
|
|||
Charlizze, se pare ca era mai fericita putin acum , deoarece doua persoane au vorbit cu ea, fara sa ii reproseze nimic.
Ada era vis-a-vis de Charlizze. Bineinteles ca apetitul Adei nu o lasa sa observe macar ca era o persoana noua. "Hmmm.. ia sa iau eu si putin din asta.. si putin din asta" spunea Ada care nu mai putea de foame, desi golise tot frigiderul castelului. " Huh..." spuse Charlizze " Cred ca fata asta in curand nu o sa mai poata iesi pe usile Marii Sali" Deea Potter zambi , si isi dadu seama, ca trebuie sa se duca la masa Cercetasilor. " Stai ca vin si eu !!" se auzi Ada " Am terminat toata mancarea de aici !! " Deea Potter se uita putin peste umar, pufni in ras, si merse mai departe. " Ooh Doamne...!" exclama Charlizze " Hei... Buna!" spuse Ada " Mai tii minte cand eram in anul 1 ? " "Ce?" intreba mirata Charlizze " Cum adica 'eram odata in anul 1 ' ?" " Am vrut doar sa fac sa nu te simti prost...Stiu ca toata lumea se intreaba de asta, si este enervant..." raspunse Ada care acum bea sucul de bostan din mai multe cani odata. " Apetitul asta... " spuse Charlizze nesigura " se datoreaza faptului ca.." "Sunt taur ![]() Charlizze se amuza putin , punandu-si capul intr-o mana, si uitandu-se peste umarul Adei (era vis-a-vis) spre masa Viperinilor, care era situata in capat. OCC: Lipsa de inspiratie.. dar mna ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Let's do it n.o.w - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:11
Re: Let's do it n.o.w - by Deea Potter - 01 Aug 2008, 15:43
Re: Let's do it n.o.w - by Ada McNair - 01 Aug 2008, 17:13
Re: Let's do it n.o.w - by Charlizze Di Rino - 02 Aug 2008, 11:40
Re: Let's do it n.o.w - by Shayera Holl - 02 Aug 2008, 12:48
Re: Let's do it n.o.w - by Ada McNair - 02 Aug 2008, 13:53
Re: Let's do it n.o.w - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:07
Re: Let's do it n.o.w - by Shayera Holl - 04 Aug 2008, 05:56