[& Ok, let's fly over the magic wall
01 Aug 2008, 17:42
Ada care nu intra ca o persoana normala. Ci rapid, trantind usa in urma ei. Alerga repede pe fereastra, cand o observa si pe fata care ramase ca o stana de piatra uitandu-se la ea.
" La ce te uiti ? " Spuse Ada printre lacrimi, iar Charlizze observa ca Ada se pregatea sa arunce ceva.
" Ce este aia?" intreba ea nesigura.
Ada ofta lung, si incerca sa isi calmeze plansul.
" Pai... Floppy... " dar nu seputu abtine si incepu iar sa se inece in lacrimi.
" Ooo.. probleme in dragoste... si eu am avut parte. Dar datorita familiei mele.... a fost mai dificil." ofta si Charlizze.
" De ce? Nu te lasa sa ai un prieten? " intreba Ada
" Ar fi bine daca ar fi doar atat. Familia mea este foarte dificila. Sunt singura care nu a ajuns la Hogwarts, care nu a primit scrisoare, si acum ca a murit... " iar Charlizze ezita putin .. "Acum ca a murit Sam , si am mers in locul ei , i-au facut sa ma dispretuiasca, deoarece eram singura soimarita, din toata familia de viperini..."
" Aaa... " zise Ada lasand capul in jos. " La mine este o familie buna... parintii mei ma inteleg, si ma bucura faptul ca ma lasa sa folosesc lucrurile Incuiatilor. Deoarece mi se par absolut geniale. Nu stiu cum reusesc sa faca toate astea, fara magie.
Charlizze apropa absenta , cand Evan deschise usa.
" Am adus ...." iar Evan se opri " Cine este ea?"
" Uooff...mai conteaza" intreba Ada ridicand o spranceana, si intorcandu-se la treaba ei de mai devreme.
" Dar totusi .. ce arunci?"
" Pai .. dupa cum ziceam , mie imi placea.. ma rog inca imi place de Floppy si am aflat adevaruri crunte, si na... prefer sa arunc lucrurile care imi aduceau aminte de el . " si scoase o cutie de marime medie, roz cu inimioare. De acolo mai scoase alte lucruri marunte. O roata de sk8, nishte axe tot de la skate.. si multe alte lucruri.
"Aceste lucruri imi aduc aminte de el ... si de acum de ce mi-a facut.. si prefer sa le dau foc, si m-am gandit... ca acum apropiindu-se vacanta, nimeni nu se gadeste sa trimita scrisori. Ma gandeam ca eram singura.. sa... ." iar Ada ofta iar.."hmm nu mai are rost. " Ada arunca cutia si iesise din turn plangand si mai tare decat la inceput.
Charlizze se uita compatimitor, dar totusi privirea dulce a lui Evan ii atrase atentia.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Ada McNair - 01 Aug 2008, 17:42