Povesti comice
|
02 Aug 2008, 02:28
|||
|
|||
Atunci Harry care nu mai putea , se descheie la pantaloni si isi dadu drumul , iar Voldy ramase prostit.
" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Voldy alerga spre Hanburgeri, zburandu-i din chiloti o poza cu Elodia . HArry vazand-o i s-o sculat , iar din casa se auzeau naravasii "AAH HAHAHAHAH UHUHU" urla Voldy "AH UH!!! HAH HUH!!" urla si Elodia "deci fii atenta ce fata aveam cand eram mic" [LOL=))], spuse Voldy care ii arata Elodiei un album din copilarie. Atunci melcul care a stat pana atunci in chilotii lui Draco, iesi la suprafata multumind cerului si pamantului pentru minunea infaptuita. " Oh." exclama melcul "n-am mai vazut atata par, de cand am fost prins la sub bratul matusii Smolly" Atunci Hedwig care iesi din baie, cazu cu putere de la geam . Harry si Hagrid erau ingrijorati "WOAA ![]() " Ti-ai rupt o unghie?" intreba Harry " Nuu MAI RAU!!" spuse Hedwig "Ti-ai rupt o aripa?" intreba Hagrid " NUU MAI RAU!! MI-AM RUPT CHILOTII CU CAPSHUNELE ![]() OCC:: LIPSA TOTAAALAAAAAA de imaginatie la 2:33 noaptea Edit: BIC: Intre timp Lucius inca se certa pe Diaconescu pe telefon " Waa Sfarlicius... ce stii tu de telu meu? Ii din ala de la mahala... Dolce & Gabbana ..." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|