[& Ok, let's fly over the magic wall
|
02 Aug 2008, 11:06
|||
|
|||
Deea merge usor si incet spre Hambarul Bufnitelor.Vroia sa ii trimita o scrisoare amei ei si prietenului ei,Andrew,Care se afla la Dumstrag.Deoadata vazu o fata care fugea fe hol plangand.Incerca sa o evite,ca sa nu o loveasca,dar acea fata o dobori.Deea isi dadu seama cine era.
,,Ada? Ce faci aici? Nu-mi spune ca din nou plangi din cauza nesimtitului ala!'' ,,Nu-mi aduce aminte de el,te rog!'' spuse Ada printre lacrimi. ,,Ok ,ok,cum spui tu.'' Deea o imbratisa prieteneste pe Ada si dupaia pleca mai departe. Cand ajunse la usa habarului se opri.Isi cauta in buzunar scrisoriile si le scoase.le avea pe amandoua.Deschise usa incet si intra.Charlizze era inauntru si ii spune bufnitei directia.Evana incerca sa isi gaseasca bufnita,dar nci cum nu dadu de ea.Deea se gandi sa mearga in spatele lui Charlizze si sa o sperie .Ajunse in spatele ei,isi puse mainile pe spatele fetei si facu cu o voce inchisa si inceata: ,, Sunt Lordul Cap-de-mort si am venit sa te omor !'' Charlizze tipa foarte tare si se intoarse cu o expresie foarte inspaimantata pe fata. ,,Sa nu mai fac asta cat vei trai tu! Nu sti cat mai speriat!'' ,,Ok,ok ,dar ma cunosti,Char !Asa sunt eu din fire ^_^ !'' Evan veni si chicoti incet.Stia de mult ce ii poate mintea Deei . ,,Ce faci aici?'' intreba Evan pe Deea. ,,Nimic imortant,trimit si eu doua scrisor''spuse fata plictisita. Dintr-o data se auzira niste pasi pe hol care veneau in graba.Usa se deschise rapid si in camera intra... OOC: Lipsa totala de inspiratie ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
[& Ok, let's fly over the magic wall - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:43
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Ada McNair - 01 Aug 2008, 17:42
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Deea Potter - 02 Aug 2008, 11:06
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Ada McNair - 03 Aug 2008, 14:16
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 12:49
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Charlizze Di Rino - 08 Aug 2008, 23:19
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Ada McNair - 24 Sep 2008, 10:00
|