Let's do it n.o.w
|
02 Aug 2008, 11:40
|||
|
|||
"Auzi, nu vrei sa termini si mancarea mea?" intreba Chaerlizze, aratand spre o fafurie plina ochi cu tot felul de bunatati.
"Mancaaaaaaaareeeeeee!" tipa Ada si se napusti spre farfuria ei. "POfta buna" spuse Charlizze privindu-si colega cum infuleca tot ce era in farfurie... "Auzi, nu mai ai si altceva?" intreba Ada. Gurita Charlizzei se deschise repede, si fata ramase cu gura deschisa. Ada rase. "IOnchide gurita ca intra mustele" "Ai terminat deja?" "Da, la ce te asteptai? MI-e foame..." spuse ada incercand sa para cat mai nevoinovagta si inocenta. "Incredibil." sopti Charlizze. "Nu, i asa?" spuse Ada, in timp ce se napustea spre o farfurie lasata nesupravegheata de stapanul ei. "Hai, aia e a mea!" urla o eleva din anul 2. "Sigur ca da..." spuse Ada, continuand sa manance. Charlizze abia se mai putea opri din ras. Facu mari eforturi sa capete 2 secunde in care sa nu rada, si apoi se trezi luand din farfuria pe care o furase ada o pulpa mare pe pui. "Hei, e a mea!" tipa Ada aruncand cu o felie de paine in Charlizze. Charlizze raspunse cu o bucata de cascaval pane din farfuria vecinului ei, care nimeri fata adei. ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Let's do it n.o.w - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:11
Re: Let's do it n.o.w - by Deea Potter - 01 Aug 2008, 15:43
Re: Let's do it n.o.w - by Ada McNair - 01 Aug 2008, 17:13
Re: Let's do it n.o.w - by Charlizze Di Rino - 02 Aug 2008, 11:40
Re: Let's do it n.o.w - by Shayera Holl - 02 Aug 2008, 12:48
Re: Let's do it n.o.w - by Ada McNair - 02 Aug 2008, 13:53
Re: Let's do it n.o.w - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:07
Re: Let's do it n.o.w - by Shayera Holl - 04 Aug 2008, 05:56