Camera de Zi (RPG)
|
03 Aug 2008, 23:43
|||
|
|||
"Pai nimic special....Eram cu gandurile departe.Oricum te inteleg la partea cu orele plictisitoare.Imi amintesc si eu zilele de scoala cand stateam ore intregi in banca asteptam cu nerabdare terminarea lor."
Avea draptate.De mult nu mai avusese impresia aia.Orele se scurgeau foarte greu in ultimul timp.Dar nu trebuia sa faca caz din asta.Mai bine ar vedea partea buna a vietii. "Tu esti anul II nu?Ce amintiri placute am de atunci." Fata de vizavi parea obosita.Kennya nici nu mai tinea minte ultima data cand a fost extenuata.In ultimul timp era prea ocupata ca sa se mai gandeasca la ea.Era timpul sa petreaca ceva timp liber.Relaxarea nu strica niciodata. "si spune-mi Angela.Ce zici, in urmatoarea perioada pe care o ai libera ,ar trebui sa mergem undeva sa ne distram.Poate asa ne cunoastem mai bine." Zambi larg si apoi cu multa veselie se ridica in picioare. "Cred ca e timpul de culcare.Este mult peste ora limita.Ma duc sa sparg petrecerea." Se dusese val vartej spre elevii din anul IV si le inchise cartea in nas. "Trebuie sa aveti grija unde cititi astfel de carti.Daca aveti impresia ca in camera de zi scapati nepedepsiti va inselati.Data viitoare fiti mai discreti." Ii impinse usor spre camerele lor apoi cu pasi saltati se indrepta pentru o noapte de odihna.Cine stie ce se va intampla maine. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,335 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Camera de zi | Ada McNair | 5 | 2,009 |
12 Apr 2009, 21:58 Last Post: Letitia Levitski |
|