Let's do it n.o.w
|
04 Aug 2008, 01:07
|||
|
|||
In momentul acela la masa Viperinilor isi facu aparitia Kennya.Se aseza unde gasise cel mai apropiat loc de iesire.Uitandu-se in drapta si in stanga vazu o fata de la Ochi de Soim langa ea.Aceasta se uita cu ochi lungi inapoi.
"Salut!Vad ca iti place sa mananci mult.Esti cumva zodia taur?" "Pai cam da." zise Ada cu un zambet mare pe fata "Ce coincidenta.Si eu la fel.Dar azi nu prea am pofta de nimic asa ca poti sa iei si portia mea"adauga Kennya Kennya observa ca un coleg din aceasi casa se uita lung spre ele.Isi ridicase privirea ca sa vada ca de fapt toata Casa Viperinilor erau cu ochii pe ele.In urmatoarele momente o vazu pe Ada holbandu-se la Evan. "Am intrerupt cumva ceva?"intreba stanjenita Kennya "Stai linistita.Nimic de genul.Chiar imi pare bine de cunostinta." "Dar noi am facut cunostiinta mai demult....cred" "Aaaa..da...nu conteaza.Imi pare bine ca te-am cunoscut a doua oara!" "Placerea e de partea mea" Atunci inca trei fete isi mai facura aparitia la masa. "Hello.Nu stiu daca am facut cunostinta deja,dar eu sunt Shayera!" "Charlizze Di Rino" "Iar eu sunt Deea Potter" "Salutari" "Well,ce faceti weekend-ul asta?"intreba Kennya."Daca nu aveti planuri deja putem merge undeva impreuna.Ne cunoastem mai bine. "O idee excelenta." "Dar cum ziceai ca te cheama?"intrebara Charlizze si Deea in cor "Se pare ca nu m-am prezentat cum se cuvine.Kennya.Kennya Slytherin" Dupa ce termina de spus numele,Kennya observa ca mesele din Marea Sala se umplusera din nou cu fel de fel de bunatati.Ada mai avea putin si plonja de bucurie in cea mai apropiata farfurie. "FOOD!!!" "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Let's do it n.o.w - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:11
Re: Let's do it n.o.w - by Deea Potter - 01 Aug 2008, 15:43
Re: Let's do it n.o.w - by Ada McNair - 01 Aug 2008, 17:13
Re: Let's do it n.o.w - by Charlizze Di Rino - 02 Aug 2008, 11:40
Re: Let's do it n.o.w - by Shayera Holl - 02 Aug 2008, 12:48
Re: Let's do it n.o.w - by Ada McNair - 02 Aug 2008, 13:53
Re: Let's do it n.o.w - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:07