Langa fereastra
|
04 Aug 2008, 01:34
|||
|
|||
Atunci ultima fata de la masa Viperinilor se indrepta spre ei cu o anumita molesala.
"Cam multa galagie la masa voastra nu credeti?" Toti se uitara spre figura noua care tocmai deschise gura.Pana si Lordul Usturoi si Lordul Smoala ramasesera fara cuvinte. "Kennya.Esti chiar tu?"intreba Ginny cu un ochi inchis incercand sa se apere de smoala Lordului Smoala care zbura peste tot. "Chiar eu.Nu ne-am mai vazut de mult Ginny!" Ginny sari in picioare si avu tentativa de al lua pe Usturoi in brate.Dar si-a dat seama ca nu era o idee prea buna. Kennya se intoarse si spre ceilalti care erau la masa.Isi dadu seama ca pe multi dintre ei nu-i cunostea. "Buna si voua.Ce mai faceti?" zambi spre ceilalti Ginny redresata dupa aproape tentativa sinucigasa de mai devreme adauga: "Nici nu te-am recunoscut la masa aia.Era atat de intuneric.Am vazut decat verdele Viperinilor.De ce nu ne-ai salutat mai devreme?" "Pai n-am vrut sa deranjez.Pai dormeai asa...ostentativ...incat n-am vrut sa te trezesc."zise Kennya Se mai uita o data in jurul ei.Se oprii ca pietrificata ca sa vada un baiat cu niste manusi extraordinar de mari... 484539156 km O__________O "Ei,cred ca trebuie sa ne continuam tema." "Am impresia ca nu se va mai termina o data." Atunci Smolly incepu sa alerge de nebun prin toata biblioteca imprastiind din nou smoala peste toti.Madam Pince incepu sa puna ceolofane pe carti,iar cei ramasi la masa isi scoasera umbrelele.Pana si Lordul Usturoi isi folosii frunzele de la sprancene pe post de paravan. "Sa speram ca se va termina repede!" Ginny incepu sa scrie din nou fara tragere de inima.Shayera urmarea plictisita maratonul Lordului Smoala. "Mai ai mult din tema asta?"intreba Andru "Destul de mult incat sa ma plictiseasca!!!" "Nu stiu de ce dar am chef sa adorm din nou.Ce frumos e sa te odihnesti si sa nu-ti pese de nimic" zise Nereida "Ar fii o idee buna la prima vedere...dar daca stam sa ne gandim mai bine,daca adormim,cine o sa ne tina umbrelele?"adauga Ada Ginny ofta adanc si se intinse. Kennya in sfarsit hotari sa-si gaseasca un loc printre ocupanti.Din nefericire ajunse exact langa Lordul Usturoi.Dar acesta era prea ocupat ca sa se fereasca de bulgarii de smoala,asa ca pericolul era destul de mic. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 15:57
Re: Langa fereastra - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 17:48
Re: Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 22:33
Re: Langa fereastra - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:34
Re: Langa fereastra - by Shayera Holl - 04 Aug 2008, 06:36
|