Langa fereastra
|
04 Aug 2008, 06:36
|||
|
|||
Shayera casca o gura mare,de oboseala,oboseala?..nici macar nu scrise 4 randuri la [2 secunde sa vad la ce trebuia sa imi fac tema...a da...] la Transfigurari,se uita la Smolly dupa care la Lordul Ustoroi...isi si gasi un nume Loedului Ustoroi...asa ca intreba.
"Si....Usturici,cu ce te ocupi?" "Pai...ma plantez,si asa cresc frumos,de omor lumea,cu frumusetea mea...asa ma inmultesc io...si usturoiul o sa conduca lumea,va zic eu...si voi...ca am vorbit cu voi,nu o sa fiti sclavi,o sa fiti soldati"zambi Usturici mandru "Mda,multumim mult"zambi Kennya "Si voi o sa aprati regatul,cu baghetele astea,si o sa fac orice...pentru usturoi,pentru ustoroiul verde,pentru tooooot"adauga Usturici cu un zambet patriotic "Mda,am inteles"zambi si Ada "Si...am uitat,v-am zis ca o sa ma casatoresc cu Printesa Lalea?...da,frumoasa,dar tot mai draguta mi se parea Domnisoara Ceapa,dar pe ia nimic nu o multumeste,plange intru cand ma vede"mai adauga Usturici suparat "Ei,ei,ei....plange fiindca asa sunt...Domnisoarele Cepe,plang intruna,dar nu de suparare,de fericite"zambi Ginny dandu-i Lordului un sfat de dragoste la care celelalte fete ramasera X__X..."Ce e?stiu multe despre Ceapa,dar nu imi place mancarea cu ceapa,sau cu usturoi"mai adauga Ginny "CUM?MANCATI USTUROI,SA LASAM USUROIUL,MANCATI SEMINII SORTITEI MELE?O SA PLATITI VOI!!!"incepuse Usturici nervos "Ce o sa ne feci?"intreba Kennya "O sa va dau cel mai mare cosmar din cate ati vazut!"iceuse Usturici "Pai,o sa ne faci sa ne miroase gura a ustoroi?"intreba Ginny "Nu...vroiam sa zic...ca o sa va dau un cosmar..o sa vreti sa mancati si nu o sa puteti,dar e mai buna idea voastra...asa ca o sa va pun miros in gura...o sa mirositi a usturoi!!!"terminase Ustorici cu un zambet larg pe buze..voia sa fie diabolic"trebuie sa mai lucrez la ras"adauga Usturici "Pai...te ajutam noi...daca dezlegi blestemul"zambi Ada "Da,il desleg...asteptati...MucaOacaMucaOaca,AlyBalyAlyBaly,Muhihimuhaha lolita hitioa"incepuse Usoturici sa faca matanii... "Deci...tre sa razi...ce va de genu...Ha ha ha ha ha...ceva intunecat si batjocoritor,sunt experta"zambi Kennya Ustorici incepuse sa exerseze,si iarasi sa exerseze,iar Smolly merse inapoi in lac...sa ia smoala,i se terminase toata,ramase gol=)) OCC:Buna Dimineatza...La Mos Ajun...scuze...amintri ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 15:57
Re: Langa fereastra - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 17:48
Re: Langa fereastra - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 22:33
Re: Langa fereastra - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:34
Re: Langa fereastra - by Shayera Holl - 04 Aug 2008, 06:36
|