[& Ok, let's fly over the magic wall
04 Aug 2008, 12:49
Atunci din nou se auzi scartaitul usii.Pentru a mia oara cei din incapere se uitau in partea cu pricina.Kennya ramase neclintita intorcandu-le privirea.
"Buna...Din nou."
"Tu cine mai esti?"intreba din nou Evan
"Kennya.Trebuie sa trimit o scrisoare urgenta unei rude.Deranjez?"
"Nici vorba.Si eu aveam ceva de trimis."Adauga Deea
Kennya se apropia de primul perete si incepu sa scrie cu patima catre misterioasa persoana.Fulgerele nu incetau sa se opreasca,iar umbrele aruncate in camera dadeau un aer sinistru.
"Cui ii scrii?"intreba Charlizze
"Unei rude...am uitat sa-i zic ceva cand ne-am despariti ultima oara."
"Cat de misterios..."adauga si Ada
Pentru cateva minute...de fapt pentru cateva minute bune,linistea se lasa printre ei.Numai tunetele si sunetul ploii se auzea acum.
"Pai...cam asta e"zise Kennya
Se indrepta spre o bufnita alba cu cateva pene negre imprastiate pe corp si lega scrisoarea de piciorul ei.Insa cand bufnita isi lua zborul ea se indreptase spre niste geamuri deschise ale castelului.Aceasta nu ramasese nevazut de cei patru care erau alaturi de ea.
"Parca ziceai ca scrii unei rude.De ce s-a dus in Castel?"
Kennya ezita sa raspunda.Dar spre fericirea ei scapa de raspuns pentru ca niste pasi grabiti care veneau de pe coridor acopereau vijelia de afara.Pareau sa se indrepte chiar spre ei.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 12:49