Polifourelements
09 Aug 2008, 15:41
Era o zi insorita de septembrie si scoala abia incepuse de doua saptamani. Debora statea in camera de zi a ochilor-de-soim, cu privirea atintita in cartea de potiuni incercand sa descifreze ceva. Gasise o potiune complexa si greu de preparat care mai avea o problema, era scrisa in rune, cand o bufnita maronie intra in camera, lasand o scrisoare pe masa. Debora lua scrisoarea si vazu ca ii era destinata, o deschise si o citi. Dupa ce termina ramase ingrozita si isi spuse:"Trebuie sa ies din castel in mai putin de 48 de ore. Dar cum sa fac? Ingrijitorul a instalat o noua vraja care detecteaza si pelerinele invizibile si polipotiunea." Dar atunci isi aduse aminte de ce citea inainte sa vina scrisoare. Reusise sa descifreze numele potiunii si efectul ei."Asta e" isi spuse Debora si lua cartea si incepu sa alerge grabita spre Camera Necesitatii.
Cand ajunse la etajul 7 inchise ochii si spuse in gand"Am nevoie de o camera unde sa prepar o potiune, am nevoie de o camera unde sa prepar o potiune, am nevoie de o camera unde sa prepar o potiune" dupa care deschise ochii si in fata ei se materializa o usa. Debora nu statu pe ganduri si intra. Inauntru descoperi o masa cu un bason de amestecat si cu un ceaun mare pe ea. Mai era si un scaun ce parea comod. Debora se aseza, deschise cartea , isi lua un pergament si o pana si incepu sa traduca. Dupa aproximativ 2 ore terminase dar se uita cu dezamagire ca avea nevoie de multe ingrediente... Hotarata totusi sa le gaseasca pentru a realiza potiunea care avea sa o ajute sa iasa din castel fugi repede spre usa si o deschise. Doar ca observa doi ochi care se uitau cu mirare la ea avand si o nuanta de suspiciune. Era.....

OCC:continuati voi, va rog mult, oricine vrea si oricati vor Smile

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Polifourelements - by Anda Black - 09 Aug 2008, 15:41
Re: Polifourelements - by Ada McNair - 09 Aug 2008, 21:23
Re: Polifourelements - by Nereida Devon - 16 Sep 2008, 16:17
Re: Polifourelements - by Ada McNair - 04 Oct 2008, 17:45
Re: Polifourelements - by Nereida Devon - 06 Oct 2008, 19:46
Re: Polifourelements - by Sharma Sanara - 17 Feb 2009, 16:46
Re: Polifourelements - by Ada McNair - 17 Feb 2009, 17:27