Witches At The High School
|
09 Aug 2008, 23:36
|||
|
|||
OOC:in sfarsit, mai postez si eu pe aici! pai, sigur ca poti, Chalrizze. Fa-ti tu un personaj, si(doar daca vrei, binenteles)poti adauga o imagine.
![]() BIC:"Ce mama mai am si eu!"tuna Kate. "Mare lucru, am ars doar cateva lucruri...Iar ea face atata caz!" Sydney se incrunta putin, apoi se aseza langa Kate, pe scaunele aduse de tatal lor pentru a se putea odihni, si o batu linistitor pe spate. "Gata, Kate, stai linistita! Nu este mare lucru, o sa vezi! Astea doua zile o sa treaca repede." Kate se uita o clipa la sora ei, apoi se ridica brusc in picioare, facand ca scaunul sa se prabuseasca pe spate cu un TRONC, iar pe Sydney sa-si piarda echilibrul. "Nu-mi pasa de ce a spus EA! O sa vad cum scap, nu ma las cu una cu doua!" Lacrimi incepura sa-i cada pe obraji. Se aseza pe scaun, punandu-si capul in maini, incepand sa planga in hohote. "E..e..a-a-atat de..de ne-nedrept!"murmura ea printre sughituri, in bratele surorilor sale, care se uitau una la alta uimite de-abinelea. Niciodata nu o vazusera pe Kate plangand! Asta insemnand ca chiar o afectasera cele intamplate. "Prom-promiit s-sa nnu m-mai fo-folosesc magiiiiiaa!" "Nu mai spune asta niciodata!"raspunse o voce taioasa din spatele lor. Uimirea fetelor devenii si mai mare, cand vazura ca persoana care vorbise era chiar mama lor. Aceasta ofta usor, dupa care spuse: "Nu vreau sa te mai aud zicand asta niciodata! Vreau sa devii o vrajitoare talentata, sa ne faci pe noi toti din familie mandri de tine! Facu o mica pauza, dupa care relua: "Nu-mi face deloc placere sa te pedepsesc, pe tine, sau pe oricare dintre fiicele mele, dar cateodata acest lucru este necesar pentru a-ti putea da seama de masura greselilor tale. Nu lua acest lucru in semn de rau, dar, cat timp o sa te afli sub acest acoperis, va trebui sa respecti toate regulile care iti sunt date. Atat am avut de spus, si tot ce sper este sa fii invatat ceva din ceea ce ti-am zis, si ca nu vei mai repeta aceasta boacana!" Apoi pleca din camera, indreptandu-se spre bucatarie. Kate isi dadu ochii peste cap, dupa care murmura: "Nu stiu de ce mi-a mai spus toate astea, le-am auzit de mii de ori!..." Se lasa dintrodata o liniste mormantala in camera. Kate statea pe scaunul ei si se gandea, iar Audrey si Sydney se uitau la ea, asteptand un raspuns. Deodata Kate incepu sa tipe de bucurie, facandu-le pe cele doua spectatoare sa tresara. "AM GASIT! CE GENIALA SUNT SI EU! "Ce?Ce ai gasit?"intreba Audrey, curioasa. "Am gasit cum sa scap de pedeapsa! O sa evadez!" "CEE?"tipara cele doua surori in cor. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 12:48
Re: Witches At The High School - by Jenny Spring - 09 Jul 2008, 13:41
Re: Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 13:59
Re: Witches At The High School - by Shayera Holl - 09 Jul 2008, 15:05
Re: Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 15:59
Re: Witches At The High School - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 21:07
Re: Witches At The High School - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:52
Re: Witches At The High School - by Shayera Holl - 01 Aug 2008, 17:35