...
|
15 Aug 2008, 15:30
|||
|
|||
Mda...din cate vad, nimeni nu a prea dat pe-aici, dar sper sa dea macar vazand acest post al meu...
Am observat ca in ultima perioada, pe site, membrii se cam "plang" de faptul ca noi, adminele, n-am mai intrat pe site, ca nu ne facem treaba, ca am disparut/murit etc. [defapt e vorba mai mult de un singur membru, dar prefer sa nu dau nume deoarece nu am de gand sa fac un scandal pe tot forumul]. Credeti-ma, nu vreti sa va puneti in locul nostru, sa priviti cum toata lumea va critica si chestii de genul. Si nu e vorba de purul fapt ca ne criticati, sunt o persoana care le indura destul de usor, e vorba ca nu ne-ati spus anumite lucruri in fata, ci ati postat pe site , ca un fel de barfa pe la spate. Asta e o dovada de lasitate [ca si cum pe forum nu v-ar fi teama ca aflam]. Chestia e ca nu stiu cat vom mai putea indura acest lucru. Pot aparea sanctiuni pt niste membrii la care sunt sigura ca nu va asteptati. Si eu am fost surprinsa cand am vazut cine anume este implicat >.> ma rog...sper sa fie inteles mesajul. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
... - by Julia Lilith Potter - 28 Feb 2008, 15:00
Re: ... - by Julia Lilith Potter - 15 Aug 2008, 15:30
Re: ... - by Kennya Allen - 15 Aug 2008, 15:41
Re: ... - by Ginny Malfoy - 15 Aug 2008, 15:43
|