Love is in the air
15 Aug 2008, 19:41
Se ridica repede, asteptand sa vina si Ginny. Dupa cateva minute, aparura Fred si George, care nu mai aveau rabdare sa ii arate lui Harry nouale CDEPP.
" Ce?" intreba Harry uitandu-se ciudat, dar gandindu-se ca este iar o idee mareata de a fratilor Weasley, care il impresionau la fiecare alta noua inventie.
" Pai 'Ceaunele De Enervat Profii de Potiuni. La cumparare, Poti sa alegi ca ceaunul sa spune ce vrei despre profi..este ingenios '" spusera amandoi odata. Harry zambi din nou, aranjandu-si ochelarii, deoarece ii fusesera suciti la cazatura.
" Si ... " spuse Harry care era curios, dar isi aduse aminte, ca el avea de gand sa faca altceva, si nu vroia sa amande de nici un fel . " Este foarte frumos"
" Hei" Facura cei doi " Cumperi si tu unul? Iti facem reducere 50% doar ne esti ca un frate" facura cei doi dandu-si coate si asezandu-se spate in spate.
Harry aproba, si se aseza pe pat, unde astepta sa vina Ginny. A trecut prea mult timp , pentru a nu o mai strange inca odata in brate.
Ginny iesi si ea din horn. Avea parul roscat, desprins. Era asa de frumoasa. Tot timpul a crezut asta. Dar acum i se parea si mai accentuat. Nu mai putea sa reziste, asa ca se duse la ea. O trase putin mai incolo, pentru a nu fi vazuti, si o intreba cam timid.
" Ginny...stiu ca ... of.. adica.. a trecut mai multa vreme de cand noi doi, nu prea ne-am mai spus nimic. As vrea sa te intreb...daca...." dar nu mai continua. Nu mai avea puterea sa o faca.
" Ce Harry? Crezi ca nu mai tin la tine? " Se intoarse cu spatele la el , iar lui Harry i se facu pielea de gaina, iar inima se zbatea in el , ca un caine in lesa. Tremura. Nu mai patise asta pana atunci. Era curajos. Nu putea sa pateasca asta din cauza unei fete. Ii era foarte frica de raspunsul pe care avea sa il spuna, desi nu stia care era acela. Intr-o fractiune de secunda, Ginny se intoarse spre Harry, si il saruta asa cum nu o mai facuse.
' Se pare ca a luat lectii ' gandi Harry, incepand sa rada in timp ce se sarutau.
" Ce este? " intreba Ginny, care se dezlipi de el ca un scai. " Chiar este atat de rau?"
Harry prefera sa nu raspunda. Asemenea intrebari erau mult prea siropoase dar nu scoase decat un simplu " Te iubesc " ...

Intre timp in sufragerie

" Oare unde este Harry?" intreba Ron care se uita in jurul lui " Dar mai rau.. UNDE ESTE GINNY?? " facu Ron enervat. Hermione isi dadu ochii peste cap si il trase pe canapea, unde se afla si ea .
" Cred ca ar fi bine sa vorbesti mai incet, daca nu vrei sa stie toata casa ca Harry si Ginny sunt impreuna, singuri..."
Ron era furios. Simtea tot timpul ca este prea mica pentru asta. Sau poate era prea gelos ca el nu fusese singur cu nicio fata asa cum o facuse Ginny cu un baiat.
Dupa o vreme, Ginny si Harry venira tinandu-se de mana si zambind unul altuia. Ron se uita bosumflat cu mainile incrucis, iar cu capul in ele .

" LA MASAA!!!" striga Molly care isi dadea sortul jos, asezandu-se la masa.
Toti se indreptau spre masa, doar Arthur se pare ca ascundea ceva, si ramase in sufragerie.
" Ce mai face si mosul ala de Arthur?" facu Molly. Ii placea sa ii spuna asa, pentru a-l tachina, desi Arthur recunostea de fiecare data.
" Nu stim.. " spuse Hermione " Ultima oara l-am vazut in casa sotilor Dursley"
Molly parea nervoasa, si se ridica la masa, indreptandu-se spre sufragerie.
" Ce faci acolo Arthur?" spuse Molly cu mainile incrucis. Arthur arunca lucrurile pe care le avea in mana, la cativa metri in spate.
" Aaa.. nimic draga.. Pur si simplu ma dureau picioarele, si vroiam sa stau putin sa ma odihnesc, cat nu e foarte multa lume." spuse el zambind nevinovat.
Molly rase si lua acele lucruri , care fusese aruncate de Arthur. "Ce sunt chestiile astea? Arata ca un indreptator de degete." spuse ea, aruncandu-le spre Arthur care mai avea putin si le punea in rama. "Vino la masa, sau le arunc" facu Molly devenind nervoasa.
Arthur inspira aer , si se lasa de meserie, indreptandu-se spre bucatarie.

Harry observa ca Ron si Hermione isi aruncau o gramada de priviri deocheate, si parea sa nu se sfieze nimeni din asta.
" Aaa.. eu am terminat " spuse Hermione care se pare ca mancase cel mai repede, si de data asta tot.
' Se pare ca dragostea ii face pofta de mancare ' gandi Harry, cand si Ron dintr-o data, ii disparu tot din farfurie, iar mai devreme, farfuria era plina ochi.
" Pai .. se pare ca si eu am terminat.. Sarumana mama. A fost o mancare foarte buna" zambi Ron siret.
Amandoi se indreptara spre usa ...

Asa am sa continui ori mai tarziu, ori maine :-J depinde.. sa-mi spuneti daca este penibila dar.. ma cam plictisesc si mna :-J sa imi spuneti daca este tuta, si ce gresesc sau chestii Smile

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Love is in the air - by Ada McNair - 14 Aug 2008, 23:44
Re: Love is in the air - by Iseult Cromwell - 15 Aug 2008, 10:22
Re: Love is in the air - by Ginny Malfoy - 15 Aug 2008, 14:17
Re: Love is in the air - by Ada McNair - 15 Aug 2008, 15:10
Re: Love is in the air - by Ginny Malfoy - 15 Aug 2008, 16:50