Love is in the air
15 Aug 2008, 23:20
" Ron ... Ce faci?" intreba Hermione, care observa ca Ron s-a luat dupa ea.
Ron prefera sa nu raspunda. Se apropia din ce in ce mai mult. Hermione se lipi de perete. Ron avea o privire fixa. " Ron ..." incerca sa dreaga Hermione situatia. " Ce ai patit? Te simti bine?"
Dar Ron se apropia din ce in ce mai mult. Parca era posedat. Era foarte aproape de ea. Ii simtea respiratia, cand,
" RROOON!!! Astazi este randul tau la spalat vasele" striga doamna Weasley.
" Bloody Hell" facu Ron , indreptandu-se suparat spre bucatarie. Hermione ramase socata, dar se vedea dupa fata ei , o urma de placere.
" Ce este cu mine? " facu Hermione. ' Este cel mai bun prieten al meu. Nu pot sa ma indragostesc de el . In atatia ani , nu am simtit nimic. De fapt, pe cine mint eu ? L-am iubit tot timpul ' si se tarai de perete in jos, pana ajunse sa stea in fund, cu mainile incolacite in jurul picioarelor, si uitandu-se in gol, cand veni Ginny.
" Hermione.. te simti bine?" intreba ea sfioasa.
" Da.. ma simt bine " zambi Hermione, dar nu era zambetul ei . "Auzi... Ron ... " dar facu o pauza. Nu mai avea de gand sa continue propozitia, si Ginny si-a dat seama de asta, continuand ea.
" Te iubeste foarte mult." spuse Ginny, care statea in fata lui Hermione. " Tot timpul a simtit asta pentru tine." Spuse Ginny zambindu-i ca un inger. Chiar avea o fata de inger. Era foarte frumoasa, incat, te incredeai in tot ce zicea.
" Dar.... stii cumva de cat timp? " reusi in sfarsit sa intrebe Hermione.
" Tot timpul " spuse Ginny. " De fiecare data ii mai gaseam prin camera hartiute cu numele tau sau desene cu chipul tau. Chiar poze. Si articolul cu Harry din Turnirul celor trei vrajitori. Bineinteles, ca l-a decupat pe el " spuse Ginny razand la ultima fraza.
Hermione mai avea putin si izbucni in plans.
" Oo Doamne.. ce Groaznica sunt!! In atatia ani l-am facut sa sufere. Nici macar nu-l bagam in seama. Ce proasta am fost sa nu imi dau seama ce simt. "
" Va trebui sa ii spui " Facu Ginny compatimitoare.
" Asta am sa fac " spuse Hermione care se ridica in picioare, si se scutura pe haine.
" Acum ? "
" Eeh.. nu-ti incerca norocul . "
Hermione se duse in bucatarie. Se pare ca nu mai era nimeni decat Ron. Toti s-au dus afara, pentru ca Doamnul Weasley sa le arate cate probleme le-au facut piticii de gradina, si pentru al ajuta la Dezpiticire.
" Buna " facu Ron care parea enervat, deoarece trebuia sa faca asta cu propriile maini , si nu era deloc incantat. Nu avea inca 17 ani, deci nu putea folosi vraji in afara scolii.
" Pot sa te ajut? " intreba Hermione punandu-si deja niste manusi pe care le gasi prin preajma.
" Daca nu te superi.. " facu Ron uitandu-se in jos, si ne lasand sa se vada ca rosea.
" Ron, mai tii minte cum eram in anul 1 ?" Facu Hermione incercand sa ajunga unde vroia ea.
" Aaa da . Ce fete aveam si noi atunci "
" Sau anul doi .. cu camera secretelor.. "
" Da.. " Facu Ron care se uita pe geam la ceilalti care erau terorizati de dezpiticire " Este mai bine ca trebuie sa spalam vasele. De fape.. eu " spuse intorcandu-se din nou la treaba. " Urasc dezpiticirea ! "
" Anul trei.. cu Buckbeack. Cum era sa fie omorat. Si cu Harry cand trebuia sa se urce pe el si eram toti speriati, si te-am ... te-am ..." dar nu mai continua.
" Si m-ai luat de mana. Simteam ca mor"
" Ce? "
" Aaa nimic. " spuse Ron dandusi seama ce a spus. " Nimic.. adica ... imi venea sa te strang de gat. Ca m-ai speriat . Eram foarte concentrat la Buckbeack."
Hermione se intoarse dezamagita.
" Sau anul 4 cu Turnirul celor 3 vrajitori. Balul de Craciun si .. Krum " spuse Hermione intentionat, pentru a vedea reactia lui Ron. " Oare de ce nu mi- a mai scris?"
" CE? KRUM ? JERPELITUL ALA? oo Doamne. Nu il pot suferi. Este un nesimtit. "
" Aa da " spuse Hermione fiind incantata de reactia lui. " Si tu erai gelos "
" CE? EU ? GELOS? HAH! Cred ca nu stii cu cine vorbesti . De ce as fi gelos pe un jerpelit. "
Hermione nu se mai putu abtine si incepu sa rada.
" Ce s-a intamplat?" intreba Ron
" Aaa nimic " spuse Hermione care inca nu se oprea. Si se asseza pe jos, dand cu pumnii in pamant. Ron se apropie de ea, pentru a fi sigur ca nu fusese afectata de Vraja Veseliei.
In timp ce se apropia, Hermione il saruta repede pe buze, apoi se ridica, urcand repede scarile si inchisandu-se in camera ei si a lui Ginny.
" Ce am facut?" incepu sa planga Hermione " Eu nu sunt asa"

AM UN TATA PROST CARE MA TRIMITE LA CULCARE MASA LUI Angry .. ma rog.. e naspa :-J

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Love is in the air - by Ada McNair - 14 Aug 2008, 23:44
Re: Love is in the air - by Iseult Cromwell - 15 Aug 2008, 10:22
Re: Love is in the air - by Ginny Malfoy - 15 Aug 2008, 14:17
Re: Love is in the air - by Ada McNair - 15 Aug 2008, 15:10
Re: Love is in the air - by Ginny Malfoy - 15 Aug 2008, 16:50