Opera perfecta
|
20 Aug 2008, 16:25
|||
|
|||
OOC:
Cuvinte in germana ^_^ ON: Adelina intoarse privirea spre colega sa,observand prima propozitie din opera sa. "Frumos" ii spuse "Multumesc.Cunosti limba?" "Desigur."Nu existã nici un miracol pentru cei care nu au nici o credinþã în ele." frumoasa fraza." Se intoarse inapoi la lucru.Nici ea nu avansase foarte mult.Avea incontinuare,doar titlul afisat.Avea atatea lucruri de scris,atat de multe de analizat...nu stia de unde sa inceapa.Avea atatea amintri legate de subectul ales...cat suferise de pe urma ucigasului...insa cat de mult il iubea.... In sfarsit,inspiratia o inconjura.Incepuse sa scrie,in sfarsit. Ich liebe was ich getötet.Warum?
Am fost blestemata sa iubesc un demon.Sa plang pentru el.Chiar si dupa ce m-a distrus am continuat sa il iubesc...sunt pierduta fara el.Nu am mai fost "eu" decand...a plecat... Insa atat putu sa scrie,si lacrimile ii invadara din nou fata.Se sterse la ochi,apoi mai arunca o privire la colega sa. "Continui in germana?" intreba ea,cu un ton de timiditate in glas. ![]() Nicht immer vergessen, sie sind |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Opera perfecta - by Adelina Glen - 19 Aug 2008, 21:06
Re: Opera perfecta - by Charlizze Di Rino - 20 Aug 2008, 12:06
Re: Opera perfecta - by Adelina Glen - 20 Aug 2008, 12:59
Re: Opera perfecta - by Raizen Isildur - 20 Aug 2008, 14:41
Re: Opera perfecta - by Charlizze Di Rino - 20 Aug 2008, 15:26
Re: Opera perfecta - by Adelina Glen - 20 Aug 2008, 15:40
Re: Opera perfecta - by Charlizze Di Rino - 20 Aug 2008, 16:08
Re: Opera perfecta - by Adelina Glen - 20 Aug 2008, 16:25