Ziua lui Harry! Party people!
|
20 Aug 2008, 16:39
|||
|
|||
Julia disparu in intunericul coridorului, coborand domol scarile ce duceau la camera de zi a viperinilor cu un trandafir in mana..
"Shh, liniste,bine? Ma duc sa-l aduc pe Harry.." zise Ginny tocmai atunci iesind din Marea Sala. Julia ii arunca o privire ironic zambitoare si continua sa coboare.. Pana ce simti ca trandafirul ii scapa din mana.. "Pot sa le sparg fata tuturor celor ce au uitat de tine?...Cu speranta ca e si fratele tau printre ei, pentru placerea mea personala..." spuse o figura, fata sa alba contrastand cu trandafirul pe care il mirosea... Julia lua mana lui Malfoy in mana ei, observand mici pete de sange pe ea... "Nu te-a invatat nimeni ca te poti rani in trandafiri?..." zise ea putin ingrijorata. "Nu m-am ranit inca in tine...deci de unde era sa stiu?" urma Draco, tinand-o strans de mana si tragand-o mai aproape de el. "Deci...am permisiunea ta?" Abia atunci observa ca fata ii zambea cu lacrimi in ochi; zambi si el putin enervat, dandu-i trandafirul si stergandu-i lacrimile. "Uh...Mai ..tarziu.." se balbaii ea privind in jos si eliberandu-se din stransoarea lui, gonind in sus pe scari spre Hermione. "Hmm...daca zici tu.." mormai surprins Draco si urca peste cateva minute spre Sala Mare. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ziua lui Harry! Party people! - by Ginny Malfoy - 01 Aug 2008, 17:59
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Shayera Holl - 01 Aug 2008, 18:39
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Ginny Malfoy - 01 Aug 2008, 20:30
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Julia Lilith Potter - 19 Aug 2008, 18:40
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Hermione Anne Granger - 20 Aug 2008, 15:09
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Julia Lilith Potter - 20 Aug 2008, 16:39
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Hermione Anne Granger - 20 Aug 2008, 17:20
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Julia Lilith Potter - 20 Aug 2008, 17:38
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Ginny Malfoy - 20 Aug 2008, 19:42
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Julia Lilith Potter - 20 Aug 2008, 20:15
Re: Ziua lui Harry! Party people! - by Ginny Malfoy - 21 Aug 2008, 16:57
|