Lupta prentru Dumbledore-continuare(aceleasi persoane)
21 Aug 2008, 11:09
Tonks avea o privire cam cu subinteles...
"Bun...deci imi puteti explica si mie ce dumnezeu cautati aici? Incercati sa va sinucideti sau ce?" zise ea sever si isi incrucisa bratele.
"Nu..am venit aici sa investigam..." raspunse Ana.
"Ce sa investigati aici?" intreba iritata Tonks.
"De ce boul de Fudge vrea sa il dea afara pe Dumbledore...aia!" striga Jade
"Ooff...doamne...am fi avut noi grija de asta. Va dati seama ca v-ati pus pe voi si familiile voastre in pericol pentru o asemenea tampenie? Daca nu eram eu acum ce faceati? Ajungeati la Azkaban!"zise Tonks agitata.
"Macar i-am lasat o mica surpriza domnului Fudge..." spuse Nereida.
"Aaa...deci deaia se anunta incendiu in birou...daca nu ar fi fost circumstantele date...as fi zis ca e amuzant ce ati facut...dar e totusi Ministerul Magiei...nu stiu cum v-ati strecurat inauntru...dar e timpul sa mergeti inapoi la Hogwarts pana nu dati de alte probleme"
Toknk se ridica sa le conduca pe fete inauntru cand pe usa intra foarte speriat si plin de funingine....Arthur Weasley...
"Nymphadora...Vino..repede...In biroul domnului Fudge e incendiu!"
"Da stiu Arthur...dar ce e cu fata asta? Folositi Aguamenti si stingeti focul"
"Nu intelegi Nymphadora! Nu e foc! E foc magic! e grav!"
Tonks se uita ciudat la Ana si apoi catre scaunele aparent goale, apoi iesi rapid din camera si il urma pe Arthur.
"Nereida...mai exact,...ce fel de foc ai folosit?" intreba Ana.
"Aaa....ups" rase Nereida..
"Nu e amuzant! E magie neagra!" zise Jade
"Si? O sa ii tina ocupati o vreme...nu va mai plangeti...haideti sa plecam de aici."

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Lupta prentru Dumbledore-continuare(aceleasi persoane) - by Nereida Devon - 21 Aug 2008, 11:09