O scurta plimbare
|
21 Aug 2008, 17:12
|||
|
|||
Ooc: nunu raizi:> >
![]() Ginny facea poze in timp ce ada saliva dupa gagicile de mai devreme..de fapt stai..nu se potriveste/ ![]() ![]() "FTA TUTA LASA BAIETII (pentru mine) SI VINO SA VEZI UN PEISAJ ROMANTIC!! ![]() ![]() "unde?" zise Ada plictisita si meditand "sosetele mele.. sunt roz cu stelute =P~" "auzi fta, da nu mai trebuie sa plecam daca tot se numeste threandul O scurta plimbare??" "da fta, vezi ce importanta sunt eu in thread?:>" in timp ce Ada si Ginny se certau [subiectul nu era importanta in threand, ci importanta cruciala pentru omenire a biscuitilor gasiti in buzunarele Adei], Smiley si Nereida se imbratisau de 4926492 ore si deodata au plecat alene [NU alene! Smiley il vazuse pe Smolly si nu dorea sa'i schimbe carligele.. acum fugea ca apucatu si o tragea pe Nereida dupa el..] okey, ca disperatii [mai bine..] pe poteca, intr'un mod romantic [erau disperati si romantici:>]. "Stii Ginny.. FTA! UITE'I P'AIA CUM NE LASA IN SPATE!" Si astfel Ada si Ginny parcursera distanta mica de numai 193417280 km care ii desparteau de frumosul cuplu, in 3 secunde. "parca eram de foloos" zise Ginny, imbufnata. "STATI!!!" "ce mai e?:|" spuse raizen care teoretic inca nu venise da ma rog... "NU PUTEM CONTINUA!! fara chiuveta mea ![]() "smiley...." sughita astropufa printre lacrimi, la intoarcere tu imi cari rucsacurile ![]() Si bietul Raizen (care aparuse in sfarsit in poveste:>) prindea muste cu un plici gasit de'asemenea intr'un loc ciudat, pana ii observa pe aia cu nu stiu cati km in fata. Isi regla viteza la maxim, adica 10milimetri pe ora, si in 4 ani reusi sa ajunga langa Ginny si Ada, care se intorceau cu chiuvetele si alte 23719 rucsacuri dupa ele. "RAIZEEN ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |