Atatea crengi!
21 Aug 2008, 18:54
"Asa Raiz, acum unu-doi de'aci." Ginny il impinse vreo 47239 km spre nord, intorcandu'se la Nereida in 2 secunde [in timp ce Raizen isi activa viteza maxima, acum nemai ajungand nici maine la cele doua fete].
"Asa ce ziceam. Ah! Bagheta ta.. scuze doar ca e varu'miu, si e tare idiot uneori. Si tot varul meu ramane =))"
"Ginny.. tu.. acum nu mai vrei sa vorbesti cu mine, nu? Ai aflat.. ce sunt cu adevarat.."
"Daa, am aflat. Esti.. esti.." Ginny se prefacu nervoasa. "O foarte buna prietena >Happywide>" si o imtratisa de biata Nereida isi dadea sufletul. "Nu'mi pasa de devoratorii aia, desi tin cu Harry si se presupune a fi.. de partea binelui [ muzica de vioara pe fundal], iti voi pastra secretul, si atunci cand Raizen va spun.."
"NEREIDA E DEVORATOARE!!!!" se auzi vocea lui Raizen dintre copaci.
"RAIZEN! STRICI MOMENTELE DE PRIETENIE SUPREMA:-W:-W ESTI UN &#@£$%^#!!!!!!!!"
Urma o discutie politicoasa ca intre verisori. Ceilalti faceau ":|" in timp ce topoarele zburau pe deasupra copacilor. Nereida se duse sa traga un pui de somn pe Smiley, iar Harry pescuia pepeni, vrand ca Raizen sa'l ajute. Char desena frigidere roz cu stelutze pe jos [il imita pe Raiz].
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Atatea crengi! - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 23:33
Re: Atatea crengi! - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 12:00
Re: Atatea crengi! - by Adelina Glen - 19 Aug 2008, 19:31
Re: Atatea crengi! - by Nereida Devon - 21 Aug 2008, 16:29
Re: Atatea crengi! - by Raizen Isildur - 21 Aug 2008, 18:39
Re: Atatea crengi! - by Ginny Malfoy - 21 Aug 2008, 18:54