Ziua Dragostei II
|
21 Aug 2008, 23:04
|||
|
|||
...Ginny, care 'tralala' pe'acolo.
"Feel me Touch me Gimme some more Please me, please me Stop at the store And make me nicer, brighter, wiser Buy me some more, more, more." "GINNY!" racnea Ana, de vreo juma` de ora la ea. "Shut up, shut up... aa// da da, ce ziceam :-oO: Deci.. JOHANNA, WHY DON'T POP, SHUT IT U..." "GINEVRA WEASLEY!" urla Ada. "Te'a invitat Harry la bal!" "Damn! Credeam ca am ascuns'o foarte bine!!" Ada si Ana facura ":|". Ana saliva privind la un baiat cu parul saten si ochii albastri trecea pi'akolo. Deodata baiatul veni spre ea si o intreba, fluturand din solduri: "Hey... salut, sunt Kakacitul..." Ana se holba la el, fara sa mai saliveze de data asta . "E o porecla Asa. Vii cu mine la bal..." Ana zambi. "amuc? Adica la bal :>" "Eu.. sa ma gandesc.." Ana flutura ce mai avea ea sa fluture. "Ooh, pentru ca ai facut'o asa direct, si mie imi plac baietii de tipul asta... NU..." Baiatul pleca dezamagit , si 'weee' facea. Iar Ana se intorcea la Ginny si Ada. "De ce l'ai respins? ![]() ![]() "Cunosc pe cineva mai sweet decat acesta ![]() Intre timp, cineva se apropia de ei... era Ada, care plecase pentru 2 minutele sa se sfatuiasca cu chiuveta. [eu ma sfatuiesc cu w.c.'ul :->] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,357 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Ziua lui Harry! Party people! | Ginny Malfoy | 10 | 3,010 |
21 Aug 2008, 16:57 Last Post: Ginny Malfoy |
|
o zi a dragostei | Ada McNair | 59 | 7,946 |