Ziua Dragostei II
|
22 Aug 2008, 22:25
|||
|
|||
Intre timp Ana iesi din baie pentru ca statuse 343548974 de ore si o vazu pe Ginny.
-Hello Ginny.Ai mai vorbit cu Harry? Aceasta rosi mai rau decat propiul par. -Nu....inca -Haide mah fata fii si tu curajoasa.Pentru ce crezi ca am stat 343548974 de ore la toaleta? -Ca sa te gandesti la prietenul inexistent? -Pe aproape oricum.Dute si intraba-l daca merge cu tine. -Am sa ma duc. -Bine,intre timp ma duc in bibleoteca sa o caut pe Hermione. -Dute!zise Ginny. Ana intra in bibleoteca si se duse la o masa.Lua o carte mica pe care o avea in buzunar si citi.Se numea "100 de idei pentru decoratiuni". Apoi ridica privirea.Vazu un baiat inalt cu parul saten si ochii caprui.Era si el de la Cercetasi dar totusi nu-l vazuse niciodata pentru ca era prea ocupata pentru Ginny,Hermione,Ada si multe alte prietene. -Buna,zise el.Tu esti Ana Granger,nu? -D..da...zise ea si rosi putin.Iar tu? -Codrin Robindo...tot la Cercetasi. -Codrin,trebuie sa plec.Pa pa -Pa...zisie el putin mahnit Ana inainte de a pleca se uita la Codrin si vazu cum acesta ii facu cu ochiul.Imediat rosi. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,363 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Ziua lui Harry! Party people! | Ginny Malfoy | 10 | 3,010 |
21 Aug 2008, 16:57 Last Post: Ginny Malfoy |
|