Ziua Dragostei II
|
22 Aug 2008, 22:49
|||
|
|||
"-Hello Ginny.Ai mai vorbit cu Harry?
Aceasta rosi mai rau decat propiul par. -Nu....inca -Haide mah fata fii si tu curajoasa.Pentru ce crezi ca am stat 343548974 de ore la toaleta? -Ca sa te gandesti la prietenul inexistent? -Pe aproape oricum.Dute si intraba-l daca merge cu tine. -Am sa ma duc." Pai Harry m'a invitat deja la bal, Ana =)) Bic: Lipsa de idei. Sau, hai sa scriu ceva deja e seara, na. Ginny, Ada, Raizen, Harry, Nereida si Smiley erau inca afara, razand in hohote. Ginny, care nu'si uitase in camera iPod'ul, dadea drumul la muzica, iar Ada facea matanii sa nu mai cante aia de care ii placea Ginny. "Sunt tuti, put, se imbraca asa..." zicea Ada [motive pentru care Ginny nu asculta pe cine trebuie] [a, da, muzica de vioara pe fundal]. "Si.. Nereida, am auzit ca florile sunt frumoase," zise Harry, ridicand vocea peste cea a Adei, care incepuse sa se certe cu Ginny pe biscuiti. "WTF? :|" "Aaa.. nimic nimic :>" zicand acestea, Harry se impiedica de sosete si cazu peste o eleva din anul III, care parea indrazneata. "AAA!!! MA VIOLEAZA, MA VIOLEAZA!!" striga fata, si'i dadu una la Harry'ntre picioare, de acesta cazu lat. "BAI TUTO!" racni Ginny. "ALA E IUBITUL MEU - Levicorpus!" Fata ramase suspendata, pana cand Raizen avu buna vointa de a o elibera. "Nu stiu tutele astea ce sa faca sa se dea mai aproape de Harry!" striga Ginny manioasa. NImeni nu spunea nimic; era prea periculos sa vorbeasca cu ea atunci. "Ooo budincaa ![]() "Budinca?? ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,363 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Ziua lui Harry! Party people! | Ginny Malfoy | 10 | 3,010 |
21 Aug 2008, 16:57 Last Post: Ginny Malfoy |
|
o zi a dragostei | Ada McNair | 59 | 7,946 |