Ziua Dragostei II
|
23 Aug 2008, 11:54
|||
|
|||
OOC:acum postez si eu pe aici
![]() BIC: "Roger, de ce nu intelegi ca nu vin la bal cu tine?!? Data trecuta ai fost un fricos, si m-ai lasat singura!...No way, lasa-ma in pace!tipa Jade suparata alergand spre Camera de Zi a Viperinilor. Intre timp, dadu peste Ginny, care primise castanele meritate de la varul sau, si care, la fel ca si Jade era bosumflata ca nu putea sa-l prinda. "Minunat, ..."zise ea, masandu-si capul. "Ai grija pe unde mergi Viperino!" "Hei, Ginny, sunt eu, Jade. Nu ne-am mai vazut de ceva timp, nupz? ![]() "Aa, da, scuze Jade! Cand o sa-l prind pe Raizen..."mormai ea furioasa foc. "Apropo, tu cu cine mergi la bal? Sper totusi sa fi mai norocoasa ca mine!"intreba Jade, uitandu-se cand la Ginny, cand in spatele lor, cautand parca pe cineva. "Pai eu merg cu Harry! Si ce vrei sa spui prin Sper totusi sa fi mai norocoasa ca mine? " "M-am certat cu Roger..."ii raspunse Jade, abia auzit. "Roger? Roger Davies????" "Da. Am fost cu el data trecuta si...ma rog, m-a lasat balta alergand ca o gaina speriata spre dormitorul Ochi-de-soimilor." "Te-a lasat balta in acel moment?" Ginny ramase cu gura intredeschisa. "Mda, plus ca l-am mai intalnit cu inca o fata de la Viperini." "Pai, Jade" ii explica Ginny, "El este jucator de Vajthat, normal sa fie fete prin preajma lui..." "Dar, Ginny, daca era un baiat sincer, nu facea asta... Ma indoiesc ca voi avea timp pana la inceperea balului sa-mi gasesc un prieten!" Jade nici nu termina fraza ca se trezi dintr-o data pe iarba, langa un baiat cu vreo 2 ani mai mare ca ea, cu parul brunet, si cu ochii verzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "OOps, scuze, tot dau peste oameni astazi.."se scuza ea, ridicandu-si geanta plina cu manuale si alte alea. "Nu-i nimic...Insa nu am mai vazut o Viperina asa draguta ca tine!"zise el, uitandu-se la emblema de pe roba fetei. "Eu, hm, paaaaiii..."se balbaii ea, inrosindu-se ca focul. "Eu sunt David Newman!"se prezenta David. "Iar tu esti..." "Jade"raspunse Jade, tremurandu-i picioarele. "Jade Slytherin!" Cei doi incepura sa vorbeasca, in timp ce Ginny parca o incuraja pe Jade din priviri. Hai, intreaba-l!!!Intreaba-l daca vine cu tine la bal!" parca zicea ea. "David..."incepu ea, inrosindu-se din nou, "Vrei sa vii..." "La bal cu tine? Ciudat,dar si eu vroiam sa te intreb acelasi lucru!" "Oau, asta da telepatie..."ii sopti GInny lui Jade la ureche. "Amm, hai ca va las, eu am niste lucruri de rezolvat!" Si cu astea fiind zise, Ginny ii lasa pe cei doi sa vorbeasca in liniste. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,356 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Ziua lui Harry! Party people! | Ginny Malfoy | 10 | 3,010 |
21 Aug 2008, 16:57 Last Post: Ginny Malfoy |
|
o zi a dragostei | Ada McNair | 59 | 7,946 |