Ziua Dragostei II
|
23 Aug 2008, 12:54
|||
|
|||
OOC: pai am si zis ca se facuse seara -_- sheesh...
BIC: "Hmph.." pufni Hermione, schimbandu-se in pijamale si revenind in dormitorul fetelor. "Aa.. ar trebui si eu sa ma apuc de citit la transfigurare?" "De ce ma-ntrebi pe mine?" rase Julia, foindu-se in pat cu cartea in mana si cascand brusc. Orologiul batu ora noua seara.. "Stiti ce?.. Eu trag pe dreapta, m-am saturat..oricum, testul e dupa masa de pranz..si stiu aproape totul despre transfigurarea sobolanilor.." zise Ginny P, care inchise cartea plictisita si o puse langa pat, fiind urmata de Julia, care facu acelasi lucru. "Mda...sting eu lumina >.>" zise Hermione, stingand felinarul de pe noptiera ei si varandu-se in pat.. Si se facu liniste..cel putin, pentru cateva ore... Orologiul batu miezul noptii, un freamat usor de pelerina se auzi in camera de zi a cercetasilor.. Pasi pe scari; usa dormitorului fetelor ramasese deschisa.. Al doilea pat.. "..Tu ma vei omori intr-o zi.." Suspine incete rasunara in dormitor, insa cea carora ii erau adresate nu se trezi.. "Te bucura, nu?..Sunt sigur ca da.." murmura posesorul pelerinei, apropiindu-si buzele arzande de fruntea Juliei si sarutand-o incet. Ii privi chipul in liniste, stergandu-si obrazul umed si atingandu-i mana cu varfurile degetelor. Insa cea din patul din dreapta incepu sa se foiasca, incercand sa-l vada mai bine pe cel ce statea in genunchi la capataiul prietenei sale... "M-Malfoy?.." zise Hermione, ridicandu-se in capul oaselor si zarindu-l pe viperin.. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,362 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Ziua lui Harry! Party people! | Ginny Malfoy | 10 | 3,010 |
21 Aug 2008, 16:57 Last Post: Ginny Malfoy |
|
o zi a dragostei | Ada McNair | 59 | 7,946 |