Ziua Dragostei II
|
23 Aug 2008, 14:40
|||
|
|||
Malfoy incerca sa se ascunda mai bine. Nu mai spuse nimic, si alerga spre iesirea din camera.
Hermione ramasese ":|" incercand sa isi trezeasca prietena pentru a ii povesti ce s-a intamplat. " JUl... JUL!!! JULIAAAA!!!! " Julia se trezi ca si cum ar fi fost mahmura . " Cred ca ai un motiv intemeiat sa ma trezesti din somn :-w" Hermione o lua de amandoua mainile si incepu sa ii povesteasca. " Baiatul asta nu are pic de .... respect!! Cum sa intre in camera fetelor?" Hermione se uita enervata la prietena sa . " Jul... tu in loc sa te gandesti la ce a facut pentru tine, te gandesti ca a intrat in camera fetelor :|... Baiatul asta chiar tine la tine..." " Hei... dar... m-a facut sa sufar.. lasa-l balta... " si Julia incerca sa isi ascunda doua lacrimi intorcandu-se in pat, si punandu-si plapuma pana peste frunte. Hermione renunta, si se intoarse pe o parte, dar ne adormind. Mai era doar o singura zi, si Ziua Dragostei ediatia II, avea sa inceapa. Dimineata...in camera Ochilor de Soim, lumea era foarte extaziata. Ada proba o multime de rochii, dar pana la urma, se gandi sa ia tot o pereche de blugi. Pana la urma... tinuta nu era o regula. " Esti nebuna?" facu Charlizze " Numai tu sa porti ASTA??? Vreau si eu " si Charlizze proba o pereche de blugi de a Adei, care erau ceva mai ... normali. " Huh... dar totusi.. tot o rochie sta mai bine " si Charlizze se indrepta spre cufarul sau . Ada dadu din umeri " ![]() " Vaai .. " spuse Ada, intorcandu-se. Credea ca iar va suporta aceeasi teama. Dar se pare ca FLoppy o luase intainte. Nu prea vroia el sa stepte. Se pare ca era cu o fata pe care o chema "Anna" din cate auzise [ asa o cheama pe prietena lui in realitate =))] . Ada vazu cum se saruta , si incepu sa se stearga la ochi, ca si cum i-ar fi intrat ceva. Ada acum chiar nu mai vroia sa mearga la bal . Si asa nu avea cu cine. Se mai gandise la asta, dar acum isi dadu seama. " Hei ... pe cine mint eu ? " spuse Ada asezanduse intr-un fotoliu pufos cu capul in maini. Se uita la fiecare baiat de prin casa ei, cand il zari pe Johnny ][alt skater cel mai dragutz din botosani =))], care se certa cu prietena lui . El o vazu pe Ada si se duse la ea, deoarece erau foarte buni prieteni., " Ce s-a intamplat?" intreba Johnny. " Eeh.. nimic.. nu am cu cine merge la bal, iar baiatul pe care il plac, se pare ca apartine altcuiva " " Sii.... cine este acea persoana : >" Ada ofta si isi aseza din nou capul in maini.... OCC: LIPSA COMPLETAAA DE INSPIRATIE ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,357 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Ziua lui Harry! Party people! | Ginny Malfoy | 10 | 3,010 |
21 Aug 2008, 16:57 Last Post: Ginny Malfoy |
|
o zi a dragostei | Ada McNair | 59 | 7,946 |