Love is in the air
|
23 Aug 2008, 20:48
|||
|
|||
Ada si Cissy se indepartau iar Harry, Ron si Hermione purtau o discutie aprinsa despre cat de popular ar fi putut Ron daca ar fi avut si el sansa sa faca ceva.
" Ron... dar nu ai avut-o " facu Ginny pe un ton enervant de calm. " Adica crezi ca fratele tau plictisitor nu ar putea fi popular? " intreba Ron suspicios si enervandu-se. " Nu cred ca ti-ar conveni raspunsul. " si Ginny alerga din nou la Seamus strangadu-l tare in brate. El se apropie de buzele ei. Milimetru cu milimetru. " STATI!! " facu Harry ... " Nu l-am vizitat pe Hagrid " ... Toata lumea se uita ciudat la Harry spunandu-si fiecare ' Nici nu stii cat de penibil ai fost . " in schimb Ginny nici nu il observa continuand ce Seamus nu mai putea. Mergeau tinandu-se in brate, tot drumul pana la turnul Cercetasilor. " Hmmm.... maine avem Potiuni , nu ?> " intreba Ron , aruncand niste carti de prin cufar prin toata camera de zi. " Da... ati recapitulat de anul trecut? Eu am invatat totul pe de rost. " spuse Hermione cautand cartea pentru a mai invata ceva. Ron se uita si el curios prin cufarul Hermionei cand dadu de o bucata de hartie mototolita. " Hei! Ce e asta " facu Ron zambindu-i siret. Hermione incerca sa ascunda bucata de hartie bagand-o in buzunarul robei, dar Ron nu se lasa pana ce nu o lua. O desprinse incet, bineinteles in spatele lui fiind inconjurat de mainile Hermionei care incerca sa isi salveze bucata de hartie. " Ce este atat de important? " intreba Ron , apucand sa citeasca primele randuri. " Da Hermione. Eu te iubesc. Si tu simti acelasi lucru pentru mine. De asta m-am hotarat sa iti spun ca este mai bine sa renunti la ceilalti baieti care te inconjoara, cum ar fi acel prieten tantalau al tau. Eu tin foarte mult la tine, si nu as vrea sa mi te fure o persoana ca el. Sper ca vei intelege asta . Te iubesc. Cu dragoste, V.K. Ron scapa hartia mototolita din mana, si se uita in pamant. Se duse pe primul fotoliu pe care il vazuse si se aseza. " Ron nu este ceea ce crezi ......" Este mai scurt deoarece mi-era lene sa mai scriu ![]() " |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
When love is in excess... | Ema Snow | 70 | 16,377 |
06 May 2012, 00:08 Last Post: Ema Snow |
|
Victims of love | Kennya Allen | 2 | 1,941 |
01 Mar 2012, 16:42 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Cold - I can't love you | Lissa Dragomir Shirley | 53 | 15,530 |