Ziua Dragostei II
|
23 Aug 2008, 21:23
|||
|
|||
"Am intarziat!!!" zise ea panicata,alergand din ce in ce mai repede.
Pe coridor se impiedica de cateva ori si darama cativa elevi din anii mai mici.Neavand nici timp sa le ceara scuze,inainta cu viteza spre locul unde trebuia sa fie cu 5 minute mai devreme. In sfarsit ajunsa acolo,dadu usa de perete si se indrepta spre Snape.Acesta nu parea multumit de intarzierea viperinei.Si pe buna dreptate. "Imi cer scuze pentru intarziere.Dar am avut ceva de rezolvat."adauga cu respiratia taiata. Se uita in jurul ei si vazu pe cei doi elevi.Amandoi stateau langa masa.Kennya isi dadu seama ce se intampla. "Domnule...Trebuie neaparat sa veniti cu mine!"zise Kennya pe nerasuflate si incepu sa-l traga pe progesor de maneca. "Asta e nesimtire domnisoara.Asa te comporti cu un profesor?Dupa ce ca ai mai si intarziat." Snape se duse spre o masa si incepu sa scrie la niste documente. "Tu ce cauti aici?"intreba sarcastic Draco "M-am autosugerat ca principalul organizator adjunct pentru acest bal.Si din pacate am prea multa treaba ca sa stau de vorba." Draco se intoarse cu spatele la ea si zise: "Deci daca ceva merge prost inseamna ca e vina ta." "Intocmai.Tocmai daia n-am timp sa vorbesc ca tine.Esti genul de persoana care fuge de adevar." Julia ridica capul. "MAi TACI!" striga acesta "Nu uita Draco.Incercarea moarte nu are. Draco isi lasa capul jos si nu mai scoase nici un cuvant. "acum domnule profesor.Daca nu va deranjeaza.Am reuzit sa rezol stiti dumneavoastra ce.Daca nu va e cu urat sa vedeti cu ochii dumneavoastra." Plesneala se ridica brusc.Ochii ii sticleau iar un ras diabolic acapara sala. Kennya isi dade ochii peste cap si il conduse afara pe profesorul ei supervizor.Se intoarse spre cei doi si le facura cu ochiul. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,362 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Ziua lui Harry! Party people! | Ginny Malfoy | 10 | 3,010 |
21 Aug 2008, 16:57 Last Post: Ginny Malfoy |
|