Intalnire cu Voldemort
23 Aug 2008, 21:45
OOC: Deci LOOOOL!!!Am ras cu lacrimi cand am citit iar aceste posturi.Chiar daca sunt vechi.M-am gandit sa postez din nou aici.Desi toata intriga mi se pare cam trasa de par.Voi schimba putin cursul povestii.

O durere incredibila de cap aparu pe neasteptate.Totul parea in ceata.Nu isi dadea seama unde se afla si asta o panica si mai mult.Incerca sa-si dea seama unde se afla si pipai totul in jur.Deodata capul ei intra in coliziune cu ceva.Isi deschise ochii si vazu patul cu baldachin al Nereidei.
Kennya se ridica in picioare,inca instabila si incerca sa se dezmeticeasca.Un cosmar ..sau..nu stia ce sa spuna.Daca era adevarat?Totul era confuz pe moment.Iar acum se afla in camera viperinilor.
'Deci inseamna ca a fost un vis.'isi zise Kennya in gand
Aceasta se rezema de pervazul ferestrei.Ceva creponat ajunsese in mana ei.Mirata lua hartia mototolita si o netezi.
Parca o caramida..Ba nu..parca o intreaga cladire ii cazu in cap.
ERA SCRISOAREA!!!!
Isi puse pelerina in fuga si cobora toate scarile spre iesire cu o viteza uimitoare.
Din pacate nu vazuse pe nimeni cunoscut,dar asta era in avantajul ei probabil.Era curioasa sa vada daca era doar o gluma proasta sau chiar se intamplase.
Cu pasi repezi se apropie de Padurea Interzisa.Pe malul lacului vazu o silueta.Dar nu reusi sa-si dea seama cine este.Dadu din umeri si isi continua drumul.
O data ajunsa fata in fata cu padurea,se uita in dreapta si in stanga sa vada daca este singura si nici un profesor nu era in apropiere.
Era totul bine.Doar aceea persoana de pe malul lacului era in preajma,dar nu parea sa dea atentie Kennyei.Sau cel putin asta observa ea de la distanta asta.
Intra repede in padure incercand sa-si aduca aminte care era drumul spre locul cu pricina.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Intalnire cu Voldemort - by Kennya Allen - 14 Oct 2007, 17:55
Re: Intalnire cu Voldemort - by Ginny Malfoy - 14 Oct 2007, 21:32
Re: Intalnire cu Voldemort - by Kennya Allen - 26 Oct 2007, 11:42
Re: Intalnire cu Voldemort - by Kennya Allen - 04 Nov 2007, 15:11
Re: Intalnire cu Voldemort - by Cristina Black - 08 Nov 2007, 00:14
Re: Intalnire cu Voldemort - by Ginny Malfoy - 08 Nov 2007, 00:24
Re: Intalnire cu Voldemort - by Cristina Black - 08 Nov 2007, 00:27
Re: Intalnire cu Voldemort - by Black Rose - 17 Feb 2008, 20:31
Re: Intalnire cu Voldemort - by Black Rose - 19 Feb 2008, 16:15