Ziua Dragostei II
|
23 Aug 2008, 22:00
|||
|
|||
"GATAA!.." izbucni Julia lovind cu pumnii in masa si ridicandu-se. "Parc-as fi un copil care nu e in stare sa-si rezolve problemele.."
"Sa-mi fie cu iertare...dar tu ce probleme ai?" murmura Draco pe un ton insipid. "Hai taci..mi-e de-ajuns cu petrecerea asta..." zise fata, scotandu-si bagheta si atintind-o spre niste decoratiuni. "Lacarnum Inflamarae.." Un lant de inimioare prinse foc in scurt timp; Malfoy se ridica incet, privind fata de masa ce ardea si ea. "Du-te.." sopti el, tinandu-si mana ranita si vazand-o indreptandu-se spre usa. "..Si tu ce faci?" "Raman aici..." Fata nu mai spuse nimic..mesele ardeau ca doua torte, Draco stand periculos de aproape de ele fara ca macar sa se miste.. In scurt timp, Julia alerga spre el putin alarmata, apucandu-l de mana si tragandu-l in afara Salii Mari. Gonira impreuna pe scari, pana cand se oprira la o rascruce. "Du-te la infirmerie..." sopti Julia, holbandu-se la mana lui sangeranda. "Lasa..o sa-mi fie bine; nu trebuia sa ma salvezi.." adauga el, afundandu-se in intunericul ce ducea la temnitele de la subsol.. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,358 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Ziua lui Harry! Party people! | Ginny Malfoy | 10 | 3,010 |
21 Aug 2008, 16:57 Last Post: Ginny Malfoy |
|
o zi a dragostei | Ada McNair | 59 | 7,946 |