In bratele mortii(one shot)
|
23 Aug 2008, 22:13
|||
|
|||
Acesta e un one shot.Am citit o data ficul unei fete despre un vampir si mi-a placut enorm.Asa ca pe baza lui m-am gandit sa scriu aceesta mica povestire.Deja lucrez la un fic lung despre o poveste de...stai ca n-am voie sa va zic..stric surpriza.Ma rog...Pana atunci uitati aceasta mica povestire:
'A fost o adictie cadevrica. Un joc mortal. Un joc al sansei. Sfarsitul vietii,inceputul condamnarii!' Selene simtea cum se sufoca.Trebuia sa iasa din aceea acasa.Isi puse repede ceva pe ea si iesi spre soseaua ce ducea spre periferie.Cu pasi repezi intra in primul club.Miscarile oamenilor si pulsul muzicii care se simtea din ce in ce mai tare in pieptul ei,pareau ca se intensifiica.Mirosul greu de fum de tigara si cel de parfumuri scumpe amestecate haotic isi faceau simtita prezenta.Era ametita. Statea la balcon si urmearea agitatia de jos.Privirea ei se oprii asupra unui singur om.De la distanta aceea parea cel mai perfect barbat pe care l-a vazut vreodata.Ochii lui emanau putere,erau atat de intunecati ca si cum te-ai pierde intr-un tunnel fara lumini.Parul lui nepieptanat,dar in acelasi timp foarte cool asezat,era si el de asemenea de un negru nemaivazut.Expresia fetei era de piatra,iar miscarile mai gratioase ca ale unei femei. Ce era ciudat la acel barbat erau hainele.Selene isi muta priviriile din cap pana in picioare sa observe un costum negru,ce era inchis cu niste nasturi extrem de frumosi facuti din argint si o pelerina lunga de culoare neagra cu rosu.Fata il privea cu o atentie incredibila.Parea chiar ca se concentreaza.Perfectiunea lui o cuprinsese in toata fiinta.Deodata acesta isi ridica capul si o privii in ochi. Selene tresarii si isi schimbase privirea catre o doamna cu multe pisici langa ea.Dupa cateva minute indrazni sa se uite iar spre misteriosul tanar.Observa cu stupoare ca acesta inca se mai uita la ea.ii zambi fetei larg,dar aceasta nu reusii sa-I intoarca decat o fata speriata. 'Noaptea era mai intunecata ca de obicei. Nu puteam sa aud decat stropii de ploaie ce cadeau. Te-am strigat in minte sa vi dupa mine. Aveam vaga presimtire ca m-ai auzit.' Aceasta se indrepta spre iesire.Simtea nevoia urgenta sa iasa,sa evadeze de acolo.Era ceva ciudat cu acel barbat.Oare cati ani avea?22?Afara ploua cu galeata.Sunetul nu o necajea.Dar deja simtea frigul trecandu-i prin haine si ajungandu-i in vene.Era concentrate doar asupra barbatului.Era imposibil sa se fii indragostit de el. In acel moment se auzeau pasi in urma ei.Fata ingheta pe loc de frica.Nu indrazni sa se uite in spate si mari pasul.Degeaba.Aceea persoana parea sa se apropie.Se intoarse cu repeziciune sa infrunte ce o urma. Inima ei se oprii pentru o secunda.In fata ei,la cativa centimetrii se afla acel barbat care ii luase mintile.De aproape,greu de crezut,parea si mai perfect.Respiratia I se ingreuna.Dar era fericita.Inima ei batea de doua ori mai repede cand era aproape de el. Isi intinse mainile spre Selene.Ii daduse parul de pe fata si o saruta.Lumea ei avea sa se schimbe intr-o clipa.O trase de mana si o trase pana la masina lui.Fata intra fara sa isi dea seama si cand se trezi era in mainile acelui barbat. 'Diavolul din mine a atacat. A determinat acest suflet incocent sa dispara. Drogul de a ucide. Impotriva vointei mele. Inchisa in propriul meu cosmar. Am fost tarata spre disperare. Tipatul meu asurzitor. Viata mea pe sfarsite, Si dintii tai sfasiindu-mi pielea.' "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In bratele mortii(one shot) - by Kennya Allen - 23 Aug 2008, 22:13
Re: In bratele mortii(one shot) - by Iseult Cromwell - 23 Aug 2008, 22:41
Re: In bratele mortii(one shot) - by Kennya Allen - 23 Aug 2008, 22:55
Re: In bratele mortii(one shot) - by Ginny Malfoy - 23 Aug 2008, 23:44
Re: In bratele mortii(one shot) - by Kennya Allen - 23 Aug 2008, 23:55
|
Possibly Related Threads… | |||||