At the beach
23 Aug 2008, 23:34
Deodata, pluta se rasturna. Lyra tipa, cazand in apa. Se linisti cand vazu cine impinsese pluta...
"Surprizaaa!!" urla Ada.
Erau Ginny, Sakura, Julia, Ada si HermioneGranger, care incepura sa se agite, mai putin Julia, care cine stie ce dracii facea scufundandu'se mereu in apa.
"DOAMNE! Unde suntem?" facu Lyra, panicata putin. Ada o stropi, si Lyra ricosa, nimerind'o in mare parte pe Sakura. Sakura arunca un suvoi de apa spre Lyra, ajutata de HermioneGranger si Ada. Totul se termina intr'o bataie cu apa pe cinste...
Deodata, apa se involbura, cerul se intuneca si norii se facura negri. Toate priveau curioase, in timp ce Ada radea in hohote, iar Ginny racnea disperata:
"SMOLLY! NU AICI! DU'TE LA TAICA'TU, IN HIMALAYA!"
"Pe Smiley l'ai chemat aici sa cumpere inghetata," spuse Sakura cu intelepciune.
"A.. asa'i.."
Aparuse capul Lordului Smoala din adancuri. Din fericire, nici un Incuiat nu putea vedea asta, erau prea departe fetele, in larg. Dar Ginny, cu precizia sa uimitoare, il lovi cu piciorul fix in ureche si Smolly se prabusi la loc in apa, gemand.. tocmai isi amintise ca ratase emisiunea Nora pentru Mama, in incercarea sa de a veni la mare, cu Smiley si fetele.
"Da` di ci e aici?" facu Ada. "Ar trebui sa fie la Smiley, sa'i schimbe el carligele murdare, ne?"
"BAU!" se auzi vocea unor baieti. Ada tipa, Ginny cazu in apa, Sakura se impletici si celelalte priveau usor amuzate scena. Erau doar Smiley si Raizen, care incercau sa le sperie..
"TATI!" striga Smolly si iesi din apa.
"GOTTA GO!" racni Smiley, incepand sa inoate la viteza 1000000/h, pentru a nu fi nevoit sa'l schimbe iar pe Smolly.

EDIT: kakt.. am postat deodata cu Sakura.. de fapt eu am scris cu o intarziere de ceva minute =] dar hai sa zicem ca grupul a vazut'o pe Lyra si a incercat sa'i faca o surpriza, aparand in preajma ei.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
At the beach - by Lyra Dust - 23 Aug 2008, 22:10
Re: At the beach - by Cheyenne Laurette - 23 Aug 2008, 22:46
Re: At the beach - by Lyra Dust - 23 Aug 2008, 23:22
Re: At the beach - by Cheyenne Laurette - 23 Aug 2008, 23:26
Re: At the beach - by Ginny Malfoy - 23 Aug 2008, 23:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Beach and fun Ozzy Vidan Q 33 6,977 24 Jan 2013, 22:33
Last Post: Irine Wagner