Cea mai ingenioasa potiune
|
24 Aug 2008, 12:12
|||
|
|||
Quote:3 Myllege - 14 gr Pudra de Rubin - 3 inimi ale unor trandafiri din salbaticie care cresc sub razele dogoritoare ale soarelui pentru a aprinde scanteia dragostei(rosu=iubire pasionala,tanara,frageda;roz=dragoste romantica,delicata,gentila;galben=dragoste spirituala,prietenie adanca,intelegere;portocaliu=dragoste plina de fericire,bucurie,dragoste dansanta - 3 linguri de argint pline cu miere de aur care te vor face al meu - 3 linguri de argint pline cu vin rosu care va naste pasiunea - 3 picaturi din apa Sfantului Valentin - 3 farame dintr-un quart rosu Trandafirul rosu: Acesta este cel mai puternic trandafir care poate fii folosit cu ajutorul ingerilor pazitori,calauzei,sfintilor si a tuturor spiritelor ajutatoare.Te ajuta sa cresti pasiunea intr-o relatie care este de abia la inceput. Trandafirul roz: Acesta este recomandat pentru virgine,pentru fete ce nu au experienta si isi dorect dragostea romantica ce are loc pe malul marii,unde totul se petrece mai usor,fiind sigura pe tine. Trandafirul galben: Puterea acestui trandafir este de a lega mai mult partenerii si ai face sa se inteleaga unul pe altul,Intareste relatia,dar de asemenea iti poti gasi si un prieten bun care sa te inteleaga. Trandafirul portocaliu: Acest trandafir iti da puterea de a te bucura de orice lucru marunt in relatie,de a aduce fericirea si expuberanta care te face sac anti sis a dansezi toata noaptea.Aceasta fericire se raspandeste si la cei din jurul tau.Asta este pentru partenerii care au mereu o relatie serioasa si plina de certuri Dar de asemenea se poate amesteca puterea intre ele.Trebuie doar sa alegeti 3 inimi ale trandafirilor de sus si sa le amestecati. Pentru trandafirul roz incantatia este aceasta: Ochi vechi,vedere noua, Stele antice care stralucesc asa frumos; Misterul fara sfarsit, Gaseste-l pe cel nou si tanar in mine Vezi mai departe ce ai vazut; Indragostestete de mine, Asta e dorinta mea,si asa va fii. Pentru tandafirul rosu incantatia este aceasta: Asculta-mi bataile inimii tari si repezi, Adumi mie o dragoste ce va dura; Adumi mie o dragoste drapta; Frumusete aurie,foc arzator; Adumi mie o dragoste ce va creste Asta este dorinta mea,acum fa-o asa. Pentru tandafirul portocaliu: Drumuri vechi,stati in spatele meu; Vechile obiceiuri s-au dus, Cerul nou se intinde in fata mea, Un cantec nou. O noua dragoste sa ma insanatoseasca, Sa imi arate drumul, Spre o inaltatoare Si mai buna zi. Pentru trandafirul galben : Fa-te pe sine cunoscut,fa-te pe sine mai luminat; Arata-mi calea cea drapta, Eu te voi ajuta,iar la fel cei face si tu; Vom fii noi insine si vom traii viata la maxim; Puternici impreuna in sufletele noastre, Nimic care sa ne desparta. Acum vino la mine, Asta e dorinta mea,si asa va fii. Mod de preparare: La miezul noptii trebuie sa intrii intr-un altar facut de tine.Acesta trebuie sa contina cearceafuri rosii de matase,lumanari parfumate tot de culoare rosie si poze ale persoanei care i este predestinata potiunea. Cazanul trebuie frecat cu praf de stele inainte de a fii pus pe foc.Dupa ce il frecati ve-ti aprinde un foc cu mana care trebuie sa aiba fic 20 de cm inaltine si o latime de 100 de cm.Lasati apa sa fiarba pana se evapora.Apoi adaugasi doua caldari de apa si asteptati pana se incalzeste. Dupa ce apa atinge 30 de grade se adauga Pudra de Rubin si aceasta se va lasa pentru a ajunge la fundul cazanului.Apoi se lasa iar sa fiarba pana se evapora apa. Dupa aceasta se adauga cele 3 linguri de argint pline cu vin rosu si peste se va arunca o caldare de apa.se amesteca de 3 ori in sensul acelor de ceas,apoi de 3 ori in sens invers.Luati o pauza de un minut si apoi se repeta actiunea de 3 ori cu cate o pauza de un minut. Dupa aceasta se vor adauga cele 3 lunguri de argint pline cu miere de aur si se va arunca poza persoanei iubite in cazan pentru 3 minute,apoi se va scoate.Potiunea se va mai lasa un sfert de ora la fiert. Cand ati ajuns la partea de mijloc a prepararii cele 3 picaturi din apa Sfantului Valentin se vor turna cate 1 la un minut pentru a nu-si pierde efectul vinului.Aproape de sfarsit de sor pisa cele 3 farame dintr-un quart rosu si se va adauga in potiune. Apoi se lasa 30 de minute la fiert. In ultima faza se vor adauga cele 3 inimi din trandafirii alesi(1 inima la fiecare 3 minute) spunand incantatia trandafirului ales si mergand in cerc,in jurul focului. Se stinge focul si apoi se lasa o noapte la racit. Un pahar trebuie sa-l bei tu,iar celalalt perechea ta. Aceasta potiune nu are efecte secundare.Daca gresiti ceva in timpul prepararii sau a ingredientelor nu se va intampla nimic.Potiunea nu-si va face efect. Inventator: Marilyn Slytherin(1944-1978) Acesta vrajitoare dupa ce a fost respinsa de fragostea vietii ei a decis sa inventeze o potiune care sa o ajute in recastigarea inimii lui.De asemenea s-a gandit si la celelalte vrajitoare care au trecut sau trec prin ce a trecut ea. Nu are o istorie prea palpitanta sau cunoscuta.Insa a fost o buna vrajitoare care si-a onorat comunitatea in care traia. A murit mancata de un dragon din muntii transilvaneni cand era in excursia de a vedea lumea. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|