Thread Closed 
Deki aberez doar...
24 Aug 2008, 12:36
Nimeni nu e perfect...Nici pe forumuri...
E adevarat.Internetul iti ofera incredibil de multe posibilitati.Dar intrebarea logica este:Ce rost are sa fiu altcineva decat mine?
Stiu ca adevaratii prieteni si persoane cu care ma inteleg pe net ma vor placea pentru ceea ce sunt.
Nu sa spui lucruri false ca sa te placa mai multa lume.Fiindca aceia vor sta si vor vorbi cu tine doar din interes.Si nu e un sentiment placut.
Pot sa-ti dau un exemplu.Eu umblu pe multe forumuri.Si multi imi cer id-ul si spun tot felul de tampenii ca nu stiu cum sunt..perfecta sau ce puii mei zic.Dar pe mess n-am schimbat mai mult de 2 fraze cu ei.Sa dau si un exemplu bun?Singurele persoane cu care ma inteleg foarte bine pe mess(fara sa le cunosc in viata reala) sunt Mariam si Ginny.Ele ma vad ca pe mine si apreciaza personalitatea mea adevarata.Nu ca stiu eu,am o ureche de aur si una de argint...sau ca am nu stiu cate posturi pe forumul lui X-ulescu.
Nu stiu..pana la urma obosesti sa tot te comporti perfect.Parca ai vrea sa fii tu...si asa,defectele sunt mult mai apreciate ca(virgula) calitatiile.Alea te definesc ca om si te face diferit.
Iti imaginezi daca toti de pe forumuri ar fii perfecti?Ar fii o plictiseala totala.Asa daca esti tu insati inveti mai multe despre tine si iti ofera satisfactie ca respectivele persoane te placa pentru ceeace esti tu in fiecare an,luna,zi,ora sau minut.
As putea sa scriu zece mii de pagini despre asta...dar imi este ca va plictisiti...

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Deki aberez doar... - by Cheyenne Laurette - 23 Aug 2008, 23:16
Re: Deki aberez doar... - by Kennya Allen - 24 Aug 2008, 12:36
Re: Deki aberez doar... - by Lyra Dust - 24 Aug 2008, 12:45
Re: Deki aberez doar... - by Cheyenne Laurette - 24 Aug 2008, 15:21