Thread Closed 
Deki aberez doar...
24 Aug 2008, 15:21
Jti ca nu ma supy la cta mai jignit tu la viatza mea nu moi supara din atata lucru (glumesc doar) =)). Ji da ai dreptate aici nu m-am certat deloc...adik nuj... nu am avut de ce... e mai ushor decast real life...ji snt costienta dar nu ca "imi place " cearta. Am descoperit ca ashea ma eliberez eu... jti ca uneori cnd incep sa ma cert cu tn din nmk ji tzip la tn o fak doar pt ca e multa presiune de la scoala ji cam aja ma destind eu ji scap de stres...tzipand urland incruntanduma (snt ciudata o.O) Jti ca uneori constientizez ca vreau sa ma cert dekipur ji simplu sp cva de genu "ok...treb sa ma cert cui cnv ca altfel nu mai suport" sau uneori te urasc pt ca cnd ne certam tu cedezi...ji
atunci eu inca nu am terminat de eliberat ji mai vreau sa mai tzip...

P.S: Va asigur ca nu atzi vrea sa va certatzi cu mn aja ca avetzi grija (glumesc )

P.S 2: Uhm..legat de ce a sp Kennya... Nuikiodata nu m-am dat drept altcnv ca s ama placa mai molta lume... mai degraba eram cva d egenu "asi vrea sa vad cum e sa fi ixulica" intotdeauna am fost curioasa sa vad cum este sa fi in pielea altcuiva cnd eram mica imi doream sa fiu tp de vreo 2 sapt in fiecare zi in pielea unui alt coleg de gradi ji dupa 2 sapt sa fiu qgain eu...
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Deki aberez doar... - by Cheyenne Laurette - 23 Aug 2008, 23:16
Re: Deki aberez doar... - by Kennya Allen - 24 Aug 2008, 12:36
Re: Deki aberez doar... - by Lyra Dust - 24 Aug 2008, 12:45
Re: Deki aberez doar... - by Cheyenne Laurette - 24 Aug 2008, 15:21