compunere si banner
|
24 Aug 2008, 15:44
|||
|
|||
Gata am terminat...Le voi pune aici pana la urma...
Sfarsitul anunta un nou inceput! Intriga: Lordul Intunericului a fost in sfarsit invins de catre Harry Potter.Comunitatea vrajitoreasca petrece in speranta unor zile mai bune in viitor.Insa acestia nu stiu ca undeva in negurele unui conac imens,fortele raului se aduna in jurul unui alt conducator.Cine este misteriosul personaj?Cititi in continuare pentru a afla. Nota autorului:Stiu ca o sa fie nelamuriri la scena de sfarsit cu Anne.Ea a gasit aceea scrisoare dupa 100 de ani dupa ce ministerul a cazut. PS:Stelutele delimiteaza scenele Mii de artificii brazdara cerul de deasupra Hogwarts-ului.Chipurile fericite,dar cu o umbra de tristete pe ele incercau sa-si dea seama de cum s-a intamplat minunea.Harry era ovationat din toate partile.Mancarea si bautura aparu in acel moment pe mesele date la o parte langa pereti.Harry mai arunca cate I privire sumbra spre cei morti. Viata lor era mai pretioasa ca acest razboi. In acel moment Harry era luat pe sus de cativa cercetasi si dus langa masa plina cu sampanie pentru un toast. In memoria lui Harry Potter!!! strigara intr-un glas toate persoanele din sala. ***
Vestea se raspandea repede.Vrajitori de toate neamurile ieseau pe strazi tipand in disperarea ca in sfarsit vor avea vieti mai bune.Pana si cei trasi din parinti Incuiati erau in culmea fericirii deoarece rar li se va mai reprosa ca sunt sange-mal. Vestea ajunsese si in Minister cu tobe si trambite despre moartea celui mai puternic vrajitor al intunericului.Inima celor de acolo devenise mai usoara ca un fulg.Acum nu mai era nevoie sa se lupte cu coruptia Devoratorilor in Minister. Undeva in umbra,dupa statuia principala,privea cu interes o fata.Avea cam 23 de ani,un par lung,cam pana la solduri de un negru intens si niste ochii mult prea patrunzatori.Era secretara Ministrului Magiei si vedea aceasta nebunie cu zambetul pe buze. Se intoarse cu pasi repezi si intra in biroul principal al Departamentul de Impunere a legilor magice. -Ai auzit?In sfarsit am scapat de mumia aia.Este timpul nostrum acum! De la birou,cu miscari mult prea incete se ridica Bellatrix Lestrange.Aceasta fusese ingnorata si refuzata de catre Lordul ei mult prea iubit,iar acum era decisa sa se intoarca impotriva lui. -Ce sa fac acum Abbie?intreba aceasta cu o aplecare de cap -Cheamai pe toti care au ramas in viata la conacul meu.Dar vezi sa nu atraga atentia.Ar adduce multe probleme pe capul nostrum si trebuie sa ne miscam cat mai usor,fara sa dam banuieli. -Am inteles,raspunse si Bella. Aceasta isi ridica meneca si isi atinse semnul intunecat.Din departare se auzi un urlet de lup.Cealalta femeie care se uita pe geamul fals se intoarse spre Devoratoarea Mortii: -Dar tu ce naiba cauti aici?O comunitate intreaga te cauta sit u stai intr-un birou in Minister!!! -Vroiam sa vorbesc cu tine.Si oricum.Aici sunt mai in siguranta ca pe strazi. -Ma rog.Cred ca e timpul sa te retragi.Ne vedem la Conacul Slytherin. Bellatrix se ridica de pe scaun mult mai rapid ca inainte,provocandu-I ameteli secretarei.Aceasta ii facu un semn spre usa.Inainte sa puna man ape clanta,Bella facu o plecaciune adanca si disparu. ***
In aceea noapte,Abigail planuise ceva.Se intoarse cu multa andrenalina catre conacul stramosilor ei ca sa isi vada sufrageria plina cu adepti. -Sunteti mai multi decat am crezut!Cativa dintre voi sunteti noi? -Bella aparu dupa o perdea si adauga: -Unii si-au adus fii si fiicele pentru a te servi Abby.Nu esti fericita? Tanara femeie ramasese impietrita dup ace o vazuse pe Bella iesind dupa perdea. -Tu ce domne iarta-ma cautai acolo? -Unde? -Dupa perdea desteapto!!!Tipa Abigail -Aaaaaaaaaaaa...pai stergeam geamurile sa vad mai bine cand vii. Toti devoratorii aveau o expresie ironic ape fata,dar toti pastrara linistea.Abby isi lasa pelerine pe cel mai apropiat scaun si batu de 2 ori din palme.Atunci aparura doi spiridusi de casa cu o plecaciune pana la pamant. -Aduceti ceva de baut! Cu inca o plecaciune acestia se retrasesera spre bucatarie.Abby se ridicase in picioare privind persoanele din jurul ei. -Banuiesc ca stiti foarte bine de ce va aflati aici! -Domnisoara Slytherin,ma tem ca suntem cam invulnerabili in acest.. -TI-AM ZIS SA NU MA MAI STRIGI ASA!!!!dadu cu pumnii Abby in birou. -Daca ma mai strigati pe numele adevarat imi ve-ti da de gol toata acoperirea si in plus,viata mea ar fii in pericol.Va dati seam ace s-ar intampla daca s-ar afla ca sunt mostenitoarea lui Cap de Mort? -Pai esti mostenitoarea Lordului Intunecat.De ce sa minti?intreba naiva Bella -Bella,pot sa afirm ceva? -Desigur.Sunt mai mult decat fericita sa va aud afirmarile la adresa mea,clipi repede Bella -Esti mai proasta ca de obicei de cand ai ajuns in povestea Adrianei! Pentru a oprii discutia inutila un alt devorator se ridica in picioare. -Ne pierdem timpul daca continuam asa.Ar trebui stapana sa mai repeti inca o data planul.Macar in mare pentru cei care n-au inteles nici o iota. -De ce Marcus?Ce n-ai inteles?intreba suav Bella -GATA!Deja situatia devine stupida.Asezati-va cu totii.adauga Abigail Spiridusii aparura iar in camera cu tavi immense pe care erau pahare pline cu vin de-al Incuiatilor. -Acum plecati! Pentru cateva secunde linistea parea ca urla. -Fiecare stiti ce aveti de facut.Doar sa nu va dati de gol.In mare incercati sa puneti mana pe toate departamentele Ministerului.Eu ffind secretara ministrului am acces la el si pot sa ii iau locul cu usurinta.Voi sunteti problema. -Da eu ce pot sa fac?intreba innebunita Bella -Bella,pentru tine am ceva foarte important. Domna Lestrange era asa fericita incat incepu sa sara din scaun in scaun. -Ce?Ce?Ce?CEEEEE???? -Vrei sa te linistesti?Am nevoie de tine pentru a lua puterea asupra Bancii Gringotts.Poti sa-ti iei 5 subalterni.Baggins,tu cautati 10 devoratori,dintre cei mai puternici si santajeaza Hogwarts-ul.Trebuie sa punem man ape orice institutie cu puterea din Lumea Vrajitorilor. Toti dadura din cap si se ridicara.Isi luara pelerinele si plecara la fel de repede cum venire.Singura care ramasese era Bella. -Si cu corpul LUI ce vom face?intreba ea -Probabil ministerul ni-l vor trimite intr-o cutie de cadouri.Avand in vedere ca sunt singura mostenitoare. -Nu multi te stiu asa.Oricum,pot sa primesc eu corpul Lordului? -Nici o sansa.Il voi da de mancare la serpi.Acum dute si tu. Abigail Slytherin ramasese singura in conac.Se indrepta spre fereastra si admira luna.Parea ireal de mare.Asa de mare va fii si ea in perioada ce va urma.Va pune stapanire pe toata comunitatea vrajitoreasca sip e cea a Incuiatilor.Va reusii in tot ce Cap de Mort a esuat. -Ma intreb ce vroia sa faca cu corpul lui…Das tai,de fapt nu vreau sa stiu.Avand in vedere ca e Bella. ***
- IMPERIO!!! Abby iesi din biroul ministrului si se intoarse dupa cinci minute cu niste dosare. -Semneaza!Ma vei proclama noul Ministru al Magiei! Sub blestemul Imperius,ministrul semna hartiile.Abigail isi dadu seama ca a atins un puncy culminant.Aceasta se uita in ochii barbatului din fata ei si intreba: - Te mai intreb inca o data.Pentru ca ultima oara m-ai refuzat.Imi vei da toata puterea si spijinul tau pentru a cucerii lumea?Exact cum ai facut asta cu Cap de Mort acum cativa ani. Acesta se uita intr-un fel nedumerit spre femeie.Chiar daca era sub unul dintre blestemele de neiertat,acesta putea sa inteleaga sis a raspunda intrebarilor. -De unde stii cine sunt? -Morgan LaDef.Fost devorator al mortii.Te-ai infiltrate incet incet acum cativa ani in Minister ca sa ajungi la putere.Si o data ajuns acolo,vei lasa cale libera mult iubitului tau Lord Intunecat.Dar nu ai prevazut ca acesta va pierde in fata lui Harry Potter.Acum sunt singura care ii va lua urmele,sis pre deosebire de el,voi castiga. Abigail ii smulse documentele din mana lui LaDef si iesi pe usa pentru a le prezenta Vrajustitiei. O data cu plecarea ei,in biroul fostului ministru,LaDef ofta adanc si se ridica de pe scaun.Se indrepta spre o masuta de langa geam si lua ziarul asezat cu grija pe ea. Titlul de pe prima pagina parea plin de speranta "O NOUA ERA INCEPE!" LaDef ofta iar si isi dadu seama ca aceea era nu va fii cum isi imagineaza vrajitorii din lumea intreaga.Disperarea si panica vor pune stapanire pe fiecare familie in parte si vor trebui sa se supuna raului daca vor allege viata. Nu se stia foarte multe despre misterioasa mostenitoare a Lordului Intunecat.Putini ii stiau numele adevarat si provenienta.Pana acum nimeni nu daduse atentie acestui lucru deoarece era o angajata model a Ministerului si mereu isi facea treaba fara sa provoace scandaluri sau probleme.Era o femeie in devenire.Si nu orice femeie.Era frumoasa si in acelasi timp desteapta.Avea o personalitate puternica si mereu era placuta in diferitele cercuri in care umbla. Insa adevarul era cu totul si cu totul diferit. ***
-Anne,nu merge prea departe sa nu te pierzi!!! -Bineee mama!raspunse fata de 14 ani Zburdand de colo colo,pe pajistile din jurul terenului familiei ei,Anne observa in departare un conac ce se ridica falnic catre cer.Uitadu-se in stape pentru a nu fii observata de cineva o lua la fuga spre el.Totul era prafuit si vechi.Parea vechi de 1000 de ani.Anne urca scarile pana la ultimul etaj si deschise o usa cu niste serpi sculptati pe ea. Parea un birou.Cercetand locul,fata deschise un sertar.Printre miile de hartii se gasea un plic.Acesta in special ia atras atentia.Cu miscari grijulii pentru a nu rupe hartia veche de 100 de ani,incepu sa citeasca. 1 iulie
Draga jurnale,
Au trecut 50 de ani.50 de ani de teroare si disper.Ministerul a cazut.O parte din vina a fost a mea.Trebuia sa-mi dau seama ce pune la cale Abby.Insa propria mea prostie a adus dezastrul.Am cazut sub blestemul Imperius si de atunci a luat-o totul razna. Inca imi amintesc casele in flacari,oamenii cu speranta stearsa din suflet.Hogwarts si Gringotts au cazut si ele la 1 saptamana de Minister.A fost punctual culminant.Devoratorii au inceput sa apara peste tot.Azkaban a cazut si el din cauza Dementorilor care s-au alaturat singurei personae ramasa in viata din familia Slytherin.Aceasta a reusit sa le dea ceva,ce Lordul Intunericului nu a reusit.Puterea.Ce-a mai ravnita de catre fortele intunericului. Ce a urmat este doar istorie.Din cate am aflat Ordinul nu a reusit sa-l protejeze pe Potter si acesta a fost ucis de catre Bellatrix Lestrange.Crimele si dezastrele erau la oridinea zilei,iar comunitatea vrajitoreasca se prabusea.Nimeni nu mai era prieten cu nimeni,legaturile de prietenie s-au evaporat.Tocmai acele legaturi care ii faceau mai puternici.Nu stiu cat va mai dura toata poveastea asta.Eu deja nu mai suport.Dupa ce voi termina aceasta pagina ma voi arunca de la geam. Din cauza greselii mele,consecintele au fost pe masura.Daca nu semnam acele hartii poate cursul evenimentelor era altul.Acum nu se mai poate face nimic. Daca cineva gaseste aceasta pagina din jurnal as vrea sa-I urez numai bine. Draga cititorule,sper ca traiesti in vremuri mai bune.Sper ca aceasta comunitate vrajitoareasca sa fie ce a fost o data.Si nimeni nu mai sufera.Cursul intamplarilor a luat o intorsatura care parea imposibila. Semnat LaDef
The end
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
compunere si banner - by Jenny Spring - 13 Aug 2008, 22:02
Re: compunere si banner - by Ginny Malfoy - 13 Aug 2008, 22:04
Re: compunere si banner - by Hermione Anne Granger - 13 Aug 2008, 22:25
Re: compunere si banner - by Jenny Spring - 14 Aug 2008, 14:03
Re: compunere si banner - by Ginny Malfoy - 14 Aug 2008, 18:30
Re: compunere si banner - by Kennya Allen - 24 Aug 2008, 11:20
Re: compunere si banner - by Julia Lilith Potter - 24 Aug 2008, 13:27