Camera de Zi (RPG)
|
24 Aug 2008, 15:15
|||
|
|||
OCC: Ma bag si eu ca musca in lapte dar nah..bored
Nereida se trezi cu greu in acea dimineata...ce bine e sambata si nu sunt ore..macar nu trebuia sa ii vada fata lui McGonagall iar. Cobori incet catre camera de zi care era luminata doar de catre flacarile verzi din semineu. Ii placea mult atmosfera aceasta. Observa cateva persoane inauntru. Angela si cu Kennya stateau amandoua pe canapea, povestind, iar undeva intr-un colt indepartat statea Nosgoth, privindu-le pe fete. "Buna Angela...Kennya...ce faceti?" intreba fata. "Hey...aa..povestim. Chiar! Nereida, tu ti-ai facut eseul la transfigurare?" intreba Angela "Aaa...speram ca nu o sa ii aud numele sau sa ii vad fata azi...nu mi-am facut eseul ala idiot inca...habar nu am de unde sa incep." "Pff nici noi...dar daca gasesc ceva la bibleoteca te anunt" zise Kennya "Ok.." ii zambi Nereida si se indrepta spre Nosgoth. El isi ridica privirea, se uita la ea curios. "Buna...sunt Nereida Devon" "Salut...Nosgoth_VI_Slythernin" raspunse el "Ok...iti zic Nosgoth...prea lung numele...sper ca nu te deranjeaza. "Banuiesc ca e in regula...de cat timp esti aici?" "Nu foarte mult...tu esti nou, banuiesc." "Da...mda.." zise el si ofta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua din camera baietiloor | Ada McNair | 8 | 2,335 |
09 Aug 2009, 10:55 Last Post: Ada McNair |
|
Camera de zi | Ada McNair | 5 | 2,009 |
12 Apr 2009, 21:58 Last Post: Letitia Levitski |
|
Camera Cheyennei | Cheyenne Laurette | 0 | 1,212 |